September in een paar foto’s

Vandaag ben ik alweer een maand bezig met mijn stage/traineeship. Dat voelt gek, want ik heb echt het idee alsof ik er nog maar net ben. De dagen gaan snel, ik leer steeds meer bij en ik heb het er naar mijn zin. Wat ik hierdoor wel vergeet, is het maken van foto’s voor mijn foto-overzichtje. Vandaag wil ik je dus met een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn september was, maar dat zijn dus ook echt maar een paar foto’s. Dat is niet erg, want de foto’s die ik heb, zijn wel erg leuk! Benieuwd?

Het eerste weekend van september was voor mij heel fijn. Ik ging namelijk een weekendje naar Zeeland met mijn vriendinnen! Daar woont namelijk één van mijn vriendinnen. Na mijn werkdag nam ik vrijdag de trein richting Zeeland en zondag ging ik weer terug. We hadden het weekendje gepland om haar verjaardag te vieren en maakten er gelijk een vriendinnen-weekendje van. We hebben heerlijk gegeten, gekletst en over het strand gewandeld. Bij dit laatste hadden we zelfs een heerlijk zonnetje.

Ook gingen we naar een schattig koffietentje waar ze allemaal heerlijke taartjes hadden. Ik bestelde een watermeloen-limonade en een chocolade taartje met mariakoekjes, jum! Het taartje was extreem heftig, maar wel lekker!

Begin deze maand was de eigenaresse van mijn stage jarig. Daarom had ze een heerlijke verjaardagslunch georganiseerd met allemaal lekkere hapjes. We hebben daar met het hele kantoor gezeten, ook haar hond ging mee. Ze zat gezellig bij ons aan tafel, is ze niet schattig?

Het tweede weekend van september was er eentje waarbij ik weer veel weg was. Zaterdag ging ik naar een verjaardag en zondag ging ik op familiebezoek bij mijn opa en oma. We besloten toen nog even naar een tuin met allerlei bloemen te lopen, waar ik deze prachtige vlinder zag. Hij lijkt bijna nep!

Last but not least wil ik deze foto met je delen. Het PR bureau waar ik nu werk organiseerde afgelopen week namelijk een pop-up Vinegar Bar. Uiteraard gingen wij hier ook langs om de shotjes azijn te proeven. Azijn shotten is iets wat ze in Japan doen en het schijnt heel gezond voor je te zijn. Hoewel het gek en misschien een beetje vies klinkt, was het best lekker! Ik zou het niet zo snel weer shotten, maar zo’n speciale azijn door de sla vind ik een goed idee!

hoe was het begin van jouw september?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog