Catrice – vinyl vs. velvet collectie preview

catrice limited edition collectie

De limited editions van Catrice vind ik er vaak erg mooi uitzien. Soms valt het tegen, maar vaak is er wel minimaal één product in de collectie die mijn aandacht trekt. Vooral in het najaar en rond kerst vind ik de collecties vaak prachtig. Afgelopen week kreeg ik de beelden binnen van de Vinyl vs. Velvet collectie van Catrice die er binnenkort aankomt. Vandaag wil ik je daarom een preview geven van deze collectie. Benieuwd?

Quattro Eye Shadow 
Met dit quattro eye shadow palette kun je oneindig veel looks maken. De verpakking heeft een hoge kwaliteit met een spiegeltje in de deksel en een uniek design. De kleuren in het palette hebben verschillende finishes: velvet, mat en zelfs glitter. Dit oogschaduwpalette is verkrijgbaar in C01 Grunge In Vinyl vs. Velvet en C02 Copper Composition Vinyl vs. Velvet.

Lip Duo 
Deze lipstick heeft twee kanten. De lipstick heeft een glanzende kleur en aan de andere kant vindt je een lip poeder met een matte finish. Beiden hebben een goede dekking. Je kunt de twee kanten los van elkaar gebruiken, maar ook combineren. Dit product is verkrijgbaar in twee kleuren: C01 Brown Either Or en C02 PaREDox.

Wet look brows
Dit is een transparante wenkbrauwgel met een glanzende finish. Dit product geeft de wenkbrauw vorm en zorgt ervoor dat kleine haartjes op hun plek blijven. Dit product is verkrijgbaar in C01 Vinyl Vision.

Transforming liquid liner
Met deze vloeibare, transparante textuur kun je van iedere oogschaduw een eyeliner maken, handig! Ga met de applicator over de oogschaduw heen en breng het aan als een eyeliner. Ook dit product is in één variant verkrijgbaar, namelijk: C01 Shadow To Silhouette.

Eye & cheek powder
Deze zachte poeder is multifunctioneel. Je kan hem gebruiken als oogschaduw voor een trendy look, maar ook als blush voor een natuurlijk resultaat. Het product bevat een subtiele shimmer en heet: C01 Vinyl TailORANGE.

Nail lacquer 

In deze collectie zitten vier langhoudende, metallic nagellakjes. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren met verschillende effecten: metallic matt of vinyl high-sine. De nagellakjes zitten in een schattige, mini verpakking. De nagellakjes zijn verkrijgbaar in: C01 Vinyl Copper, C02 Velvet Copper, C03 Vinyl Brown en C04 Velvet Brown.

Ik vind de collectie er veelbelovend uitzien. Vooral naar het oogschaduwpalette en de lipsticks ben ik erg benieuwd. Maar ook de transforming liquid liner lijkt me erg handig. Deze collectie zal vanaf midden oktober tot midden november verkrijgbaar zijn, wees er dan snel bij!

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog