Dingen waar we eigenlijk te oud voor zijn… #2

…maar stiekem nog heel erg leuk vinden. Je herkent het vast wel. Ik durf namelijk te wedden dat bijna iedereen wel zo’n guilty pleasure heeft. De een meer dan de ander, maar de kans is groot dat ze er zijn. Ik ben zo iemand die er meerdere heeft, dus vandaag wil ik voor de tweede keer dingen delen waar ik eigenlijk te oud voor ben, maar ik stiekem nog heel leuk vind. Misschien herken je je wel in sommige! Benieuwd?

Disney films

Hier ben ik waarschijnlijk niet alleen in. Ik ben opgegroeid met Disney en hoewel Disney films bekend staan als kinderfilms, kijk ik ze ook nog graag. Samen met vriendinnen onder het genot van een grote kop thee of alleen op de bank met een dekentje. Disney films zijn echte feel-good films en daarom perfect voor ieder moment. Let it go? Hell no, Disney films blijf ik nog lang kijken.

Unicorns

Stiekem was ik al fan van eenhoorns voordat ze cool waren. Ik vind het dan ook geen probleem dat Unicorns nu helemaal hot zijn. Ik durf nu dan ook zonder schaamte te zeggen dat ik een eenhoorn knuffel heb (die van de Minion film) en eenhoorn sloffen. Oh en de kat aan mijn sleutelbos is ook een eenhoorn. They’re so fluffy I’m gonna die!

Fluffy sokken

Ik hou van fluffy sokken. Vooral als ze een schattig printje of kleurtje hebben. Ik ben zo iemand die altijd koude voeten heeft. Natuurlijk zou ik voor een paar degelijke, grijze sloffen kunnen kiezen. Maar dat is toch niet leuk? Fluffy sokken met een snoepig kleurtje zijn veel leuker. Kinderachtiger? Dat dan weer wel, maar dat maakt me niet uit.

Glitters

Oké, persoonlijk denk ik niet dat ik ooit te oud kan zijn voor glitters, maar sommigen vinden glitters niet echt ‘volwassen’. Ik ben zo iemand die het liefst overal glitter aan toevoegt. Glitter-kleding? Yes, please. Glittertape? Cool! Glitternagels? Yaas! Ik gebruik dan ook dagelijks highlighter om mijn look iets meer glans te geven en draag maar al te graag mijn enkellaarsjes met een glitterhak.

Muziek

Iedereen heeft wel een liedje wat je vroeger echt geweldig vond. K3, M-kids en ga zo maar door. Vroeger zong je dat uit volle borst mee. Ik vraag me soms toch wel af of ik er niet te oud voor ben om dat nu nog steeds te doen. Wanneer Stupid van Tess uit de speakers komt in de kroeg, ben ik namelijk de eerste die uit volle borst mee begin te zingen. Gelukkig ben ik niet alleen en doen mijn vriendinnen met me mee.

Benieuwd naar mijn eerste lijstje? Lees die dan hier.

Waar ben jij eigenlijk te oud voor?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog