Dingen waar we eigenlijk te oud voor zijn…

…maar stiekem nog heel erg leuk vinden. Je herkent het vast wel. Ik durf namelijk te wedden dat bijna iedereen wel zo’n guilty pleasure heeft. Vandaag wil ik je daarom vier dingen laten zien, waarvan ik denk dat deze heel herkenbaar zijn. Benieuwd?

Pyjama’s
Om de een of andere reden zijn schattige pyjama’s tegenwoordig niet meer alleen voor kleine meisjes. Ook als volwassen chick mag je weer een pyjama aan met de meest schattige taferelen. Ik zie tijdens het winkelen vaak de meest leuke en schattige pyjama broekjes, shirtjes en slofjes voorbij komen. Vooral bij winkels zoals Primark kun je heel goed slagen als je op zoek bent naar een schattige pyjama. Zo kocht ik laatst dit schattige broekje van my little pony. Tja, eigenlijk past dat niet echt bij mijn leeftijd, maar hij is zo leuk!

Telefoonhoesjes
Sinds de telefoons groter worden, worden ook de hoesjes groter én schattiger. Er zijn onwijs veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar en ik zie daarom steeds vaker wat opvallendere, girly hoesjes voorbij komen. Dit is natuurlijk veel leuker dan een simpel zwart of doorzichtig hoesje! Zo heb ik zelf een telefoonhoesje van hoesjes-outlet.nl in de vorm van een parfumfles. Het hoesje heet roze blingbling parfumfles en hij is te vinden bij de hoesjes voor de iPhone 6. Het hoesje heeft pastelkleurige steentjes op de achterkant en is bezaaid met hele kleine zilveren steentjes. Ook zit er nog een hensel bij met gouden schakels, zodat je hem als een klein schoudertasje mee kunt nemen. Naast dat ie er onwijs leuk uit ziet, sluit het hoesje goed om mijn telefoon heen, waardoor deze mijn iPhone goed beschermt. De randjes van het hoesje vallen net iets over de voorkant van mijn telefoon heen, waardoor ook het glas aan de voorkant bescherming krijgt. Een hoesje kan nog zo leuk zijn, maar als deze geen goede bescherming biedt, baal ik hier van. Gelukkig beschermt deze parfumfles mijn iPhone dus wel goed en kan ik deze zonder zorgen om mijn telefoon heen doen.

Schattige verpakkingen
Steeds meer make-up merken komen uit met de meest schattige limited editions. Zo kwam Essence laatst uit met haar Cinderella collectie en ik was gelijk verkocht. Hoewel de verpakkingen eigenlijk een beetje kinderachtig zijn, vind ik ze onwijs leuk. Ik heb echt een zwak voor schattige, pastelkleurige verpakkingen en waarschijnlijk velen met mij…

Minions
Last but not least zijn Minions ineens helemaal hot. Ik zie ze overal, in verschillende winkels, op de kermis en natuurlijk in de bioscoop. Ik durf te wedden dat er heel veel mensen naast de oorspronkelijke doelgroep zijn die deze wezentjes schattig vinden en ik kan dan ook zeggen dat ik hier ook bij hoor. Stiekem ben ik daarom best trots op mijn prachtige minion knuffel van de kermis.

Welke dingen vind jij nog leuk terwijl je er eigenlijk te oud voor bent?

xxx Teddy

Het stukje over het telefoonhoesje is tot stand gekomen in samenwerking met hoesjes-outlet.nl

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog