Sleek – true colour lipstick

Het merk Sleek ken ik door de prachtige oogschaduwpalettes. Sleek maakt namelijk hele goede palettes met mooie kleurtjes. Ik heb zelf twee van deze prachtige palettes en ben zeker van plan er in de toekomst meer aan te schaffen. Maar Sleek heeft naast haar beroemde oogschaduwpalettes nog veel meer producten. Aangezien ik hier nog helemaal geen ervaring mee had, besloot ik dat hier eens verandering in moest komen. Laatst liep ik een Sleek schap tegen het lijf en kocht een true colour lipstick hopend dat deze net zo goed zou zijn als de oogschaduwpalettes. Benieuwd?

De lipstick zit in een kartonnen doosje. Hier is duidelijk het roze logo van Sleek op te zien. Ook de kleur van de lipstick is duidelijk zichtbaar door een afbeelding van een lipstickveeg. De lipstickhuls heeft een hele andere vorm dan ik gewend ben. Hij is een stuk kleiner dan de meeste van mijn lipsticks en is meer ovaal in plaats van rond. Hij is mat zwart, met wat zwarte glimmende details. De lipstick zelf heeft wel gewoon de vorm die ik gewend ben.

Volgens Sleek zijn de true colour lipsticks goed gepigmenteerd en houden ze je lippen zacht en soepel. Ze zijn verrijkt met vitamine E, zodat je lippen gehydrateerd en beschermd blijven. De lipsticks zouden confortabel op je lippen zitten en makkelijk aan te brengen zijn.

In het filiaal waar ik mijn lipstick kocht, hadden ze lang niet alle kleuren, maar gelukkig zaten er een paar mooie tussen. Na even twijfelen koos ik voor heartbreaker. Heartbreaker is een felle koraaltint die compleet mat is.

Hier boven zie je heartbreaker op mijn arm. De kleur dekt onwijs goed en is compleet mat. De kleur spat echt van mijn lichte huid af. Wel gleed de lipstick niet heel makkelijk over mijn huid. Ik moest hem een beetje duwend aanbrengen.

Ook op mijn lippen denkt de lipstick erg goed en is wederom compleet mat. Ik vind de kleur heel erg gaaf. Heartbreaker is een perfect knalkleurtje voor de zomer. De lipstick lijkt vrij romig, maar is dit toch niet. Hij is vrij hard en het aanbrengen is daarom even wennen. Ik moet de lipstick echt goed tegen mijn lip aanzetten, wil deze een mooie dekking afgeven. Het aanbrengen gaat dus een beetje stroef, maar zodra de lipstick op mijn lippen zit, is het goed. De lipstick voelt namelijk niet stroef aan op mijn lippen. Om het aanbrengen makkelijker te maken, maak ik gebruik van een lippenseel. Met dit kwastje heb ik weinig last van de stroeve textuur.

De lipstick voelt fijn aan op mijn lippen en benadrukt velletjes niet. Als ik de lipstick goed afhap op een tissue, geeft ie bijna niet meer af en blijft ie perfect op zijn plek. Ik heb gepraat, een complete maaltijd gegeten en gedronken zonder dat de lipstick verschoof. De houdbaarheid van deze lipstick is echt bijzonder goed.

Ik vind de true colour lipstick erg leuk. De kleur is mooi, de dekking is goed en ook de houdbaarheid is echt verbazingwekkend goed. Wel gaat het aanbrengen wat stroever dan verwacht, maar dat is een kleinigheidje. Deze mooie lipstick is verkrijgbaar bij verschillende webshops en winkels die Sleek verkopen. Per stuk kosten deze lipsticks 5,95. Een prima prijsje als je het mij vraagt!

Heb jij producten van Sleek?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog