Films die je deze zomer echt gezien moet hebben

Naast series ben ik een groot fan van films. Ik vind het heerlijk om een avondje vrij te maken om een spannende, romantische of grappige film te kijken. Het is weer zomervakantie en de kans is groot dat je een keertje tijd hebt om een lekker filmpje te kijken of misschien zelfs om naar de bioscoop te gaan. Vandaag zet ik daarom 5 films op een rijtje die je naar mijn mening echt moet zien deze zomer. Benieuwd?

 

 

Minions
Minions moet je gewoon zien. Eigenlijk hoef ik hier bijna geen uitleg bij te geven. Deze schattige gele wezentjes zijn gewoon onwijs schattig en leuk. In deze film draait het echt om de Minions die op zoek gaan naar een nieuwe baas. Ik ga deze week naar de bioscoop om hem te bekijken en ben heel erg benieuwd!

 

 

Magic Mike XXL
Channing Tatum, Magic Mike en een hoop goede dansmoves. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Als je deel 1 nog niet hebt gezien, moet je deze natuurlijk eerst even een keer (of een paar keer) kijken. Ik heb Magic Mike XXL afgelopen week zelf gezien samen met een vriendin en ik kan hem je echt aanraden. Het verhaal is niet zo heel bijzonder, maar dat heeft Magic Mike ook helemaal niet nodig…

 

 

Jurassic world
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de voorgaande films niet heb gezien, maar deze lijkt me wel erg leuk. Vooral met het 3D effect lijkt het me een spectaculaire film. Als je samen met je vriend een avondje naar de bios gaat, lijkt dit me de perfecte film. Leuk voor hem én voor jou.

 

 

De reünie
Deze Nederlandse film is een boekverfilming. Ik heb een paar jaar geleden het boek gelezen en ben heel erg benieuwd naar de verfilming. Hou je van spanning? De trailer is af en toe al een beetje eng, dus deze film is dan waarschijnlijk echt de moeite waard.

 

 

Pitch Perfect 2
Jaa, pitch perfect is terug! (Alweer een tijdje, maar oké) Na het eerste deel is er nu ook een tweede deel en deze schijnt erg leuk te zijn! Deze film staat daarom zeker nog op mijn te kijken lijstje deze zomer.

Welke films wil jij deze zomer graag zien?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog