Versatile blogger award

Via Instagram kreeg ik van Bertina te horen dat ze mij genomineerd had voor de versatile blogger award. Dit vind ik echt onwijs leuk en ik wil Bertina hier voor bedanken! Vandaag heb ik daarom even een ander artikeltje dan normaal, omdat ik met deze award 7 feitjes over mezelf moet vertellen. Benieuwd?

 1. Ik hou van dansen
  Ik heb zelf jaren gedanst en heb nu een “tussenjaartje”. Ik mis het zo, dat ik echt weer wil beginnen bij een vereniging en dit ook van plan ben aankomend schooljaar. Naast dat soort dansen, vind ik het ook heerlijk om gewoon op een festival of tijdens het uitgaan te dansen.
 2. Ik ben echt een kattenmens
  Thuis hebben we allerlei dieren, maar vanaf kleins af aan wilde ik al heel graag een kat. Als ik later ga samenwonen en huisje, boompje, beestje wil, wil ik ook echt weer een kat. Jup, ik ben gewoon echt een kattenmens.
 3. Ik heb een zwak voor Maltesers
  Het is niet heel erg goed voor me, maar maltesers zijn oh zo lekker. Als het zou moeten, zou ik gerust een hele zak leeg kunnen eten in een avond… oeps.
 4. Ik huil heel snel bij zielige films
  Als ik een film of serie kijk, zit ik er vaak helemaal in. Ik leef dan zo mee met de spelers, dat ik spontaan begin te huilen bij iets zieligs. Mijn vriend kijkt me dan ook vaak raar aan als ik weer zit te sniffen…
 5. Ik hou van pastelkleurtjes
  Ik kan enorm blij worden van een prachtig pastelkleurig nagellakje of van mijn mintgroene all stars. Maar ook mijn mintgroene jurkje draag ik met liefde. Pastelkeurtjes, vooral in de zomer, i love it!
 6. Ik ben een enorme planner
  Als je het kunt plannen, plan ik het. Ik plan het liefst alles in de puntjes, zodat ik zeker weet dat iets mogelijk is of dat ik zelf geen fouten maak. Vaak is het enorm handig, maar soms moet ik ook even de controle uit handen durven geven.
 7. Ik ben een lipstickmens
  Als dat al bestaat. Als je mijn blog volgt, weet je misschien al dat ik liever lipstick draag en lipgloss liever links laat liggen. Nee, die plakkerige substantie is niets voor mij. Geef mij maar een goed dekkende, romige lipstick.

Er zitten wel een paar regeltjes aan deze award als je hem krijgt:
Je moet een link naar degene plaatsen die jouw heeft genomineerd, zelf 15 blogs nomineren en natuurlijk de 7 feitjes over jezelf vertellen.

Ik vind het heel lastig en ook vrij veel om 15 blogs te nomineren, dus het leek me leuk om het iets anders te doen. Ik nomineer hierbij 5 blogs en de eerste 10 die onder dit artikel reageren, zijn automatisch ook genomineerd voor deze award! Niets is verplicht natuurlijk, maar het lijkt me leuk als je hem over neemt!

Degenen die ik hierbij nomineer:
– Svenja van loving life is easy
– Kim van het beauty archief
– Maroussia van confidence beauty
– Ysanne van blog of Ys
– Nicole van nicolish

Huil jij snel bij films?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog