I heart makeup – chocolate vice palette

i heart makeup chocolate vice palette review

Mijn allereerste chocolade palette stal mijn hart. Het was de originele chocolate bar van Too Faced. Nog altijd gebruik ik dit palette met plezier. Toen I heart makeup ook met chocolade palettes kwam, wilde ik deze ook graag proberen. Zo kocht ik toen het witte en melk-chocolade palette van dit merk. Sindsdien heeft I heart makeup haar chocolade-palette collectie flink uitgebreid en laatst vulde ik mijn collectie aan met het zwarte chocolate vice palette. Vandaag wil ik dit palette aan je laten zien. Benieuwd?

Het palette zit in een kartonnen doosje. Het palette zelf heeft dezelfde vorm als de andere chocolate palettes van I heart makeup. De helft lijkt op een chocoladereep en de andere helft lijkt gesmolten chocolade. Aan de binnenkant zit een grote spiegel, wat ik zelf erg fijn vind. Ook zit er nog een sponsapplicator in het palette. Die gebruik ik zelf vrijwel nooit.

Volgens I heart makeup bevat dit palette 16 verslavende matte en shimmer tinten. Het palette zit vol met neutrale bruin en smoked tinten die goed gepigmenteerd zouden zijn.

Het palette bevat maar liefst 16 tinten. De eerste rij bevat vrij lichte tinten, de tweede rij wat donkerdere en de laatste rij bevat vooral veel roze tinten.

Hierboven zie je de swatches van de eerste rij. Van links naar rechts zie je: vice – sway – satifsy – require – convert.

Dit zijn de swatches van de tweede rij. Van links naar rechts zie je: treat – habit – persuade – need – crave – lust.

En de swatches van de derde rij. Van links naar rechts zie je: reason – must – maleficence – fancy – appeal.

Hoewel vrijwel alle tinten goed gepigmenteerd zijn, ben ik vooral onder de indruk van de tweede rij. Wat een mooie oogschaduws zitten daar tussen! Wat ik ook een pluspunt vind, is dat er zowel matte als glanzende tinten in dit palette zitten. Zo kun je mooie combinaties maken. De oogschaduws zijn wel een beetje korrelig, maar dat vind ik zelf niet zo’n probleem.

De ooglook die ik maakte met het chocolate vice palette zie je hierboven. Over mijn bewegend ooglid bracht ik require aan. Convert bracht ik in mijn crease aan en in mijn outer-V draag ik crave. Om de look af te maken, bracht ik wat eyeliner en mascara aan. Dit is echt zo’n look die ik dagelijks zou kunnen dragen.

Conclusie

Ik vind het chocolate vice palette van I heart makeup erg mooi. Naast de leuke verpakking zijn ook de oogschaduws die in het palette zitten erg leuk. Er zitten veel verschillende tinten in en die zijn goed gepigmenteerd. Hoewel niet alle oogschaduws me omver blazen, zitten er wel echt wat hele mooie kleurtjes tussen. Ik kocht het chocolate vice palette bij kruidvat en betaalde er daar 9,99 voor. Dat is echt een heel mooi prijsje voor zo’n uitgebreid palette. Ik schreef ook een review over de witte variant, death by chocolate en het golden bar palette.

Heb jij zo’n chocolade palette?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog