I heart makeup – golden bar palette

I heart makeup golden bar palette review

I heart makeup is een vrij nieuw merk in Nederland, maar het heeft al een flinke naamsbekendheid. Ik zie enorm vaak een review voorbij komen van een product van dit merk. Zelf heb ik ook twee producten van dit merk in mijn collectie. Twee chocolade palettes om precies te zijn. Sinds ik deze heb, pak ik de witte variant er enorm vaak bij, maar ook de bruine vind ik erg fijn. Toen ik hoorde dat I Heart makeup beter verkrijgbaar werd in Nederland, onder andere bij kruidvat in de stad in Amsterdam, besloot ik dan ook een kijkje te nemen. Natuurlijk bleef het niet bij kijken en besloot ik het golden bar palette te kopen. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Het palette zit in een kartonnen doosje. Het doosje is goudkleurig en er staan allemaal hartjes op. Ook heeft het doosje gouden details. Het palette zelf ziet er uit als een half gesmolten chocoladereep. Waar de verpakkingen van de chocolade palettes die ik al had één kleur zijn, heeft dit palette twee kleuren, namelijk goud en bruin. Hoewel ik de palettes leuk vormgegeven vind, vind ik het wel jammer dat alle palettes er naast de kleur bijna hetzelfde uitzien. Wat ik wel erg fijn vind, is de grote spiegel in de deksel!

Volgens I Heart Makeup zitten er in dit palette 16 creamy oogschaduws die makkelijk te blenden zijn. Dit palette zou een selectie oogschaduws bevatten voor iedere dag, maar ook donkere tinten bevatten voor de echte chocolade-lovers. In dit palette zitten dus 16 oogschaduwkleuren. Daar kun je behoorlijk veel kanten mee op!

Hierboven zie je een close-up van de kleuren die in het palette zitten. Zoals je kunt zien, zitten er vooral donkere, warme kleuren in. Wel zitten er twee hele lichte kleuren in, die je als highlighter kunt gebruiken.

Hierboven zie je de swatches van de eerste rij oogschaduws. Zoals je kunt zien zijn de kleuren goed gepigmenteerd. Ze brengen prettig aan en zijn niet te poederig of brokkelig.

Hierboven zie je de swatches van de tweede, ofwel de middelste rij, oogschaduws. Ook deze kleuren zijn goed gepigmenteerd. Alleen de laatste twee tinten had ik persoonlijk iets meer van verwacht. Ook deze tinten brengen prettig aan en zijn niet te poederig of brokkelig.

Hier zie je de swatches van de derde en laatste rij oogschaduws. Hier ben ik denk ik het meest enthousiast over. Vooral de derde en vierde tint van links vind ik erg gaaf. Ook deze oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en niet te poederig.

I heart makeup - golden bar palette ooglook

Na het swatchen van alle tinten, was ik enorm nieuwsgierig geworden naar hoe ze op mijn ogen eruit zouden zien. Ik ging daarom ook gelijk aan de slag met een ooglook. In mijn crease bracht ik de donkerbruine tint van de onderste rij aan (de tweede tint van rechts). Op mijn bewegend ooglid bracht ik de donkerrode tint aan die daarnaast zit en in mijn binnenste ooghoek bracht ik de gouden tint van de tweede rij aan (derde van links). Mijn ooglook maakte ik af met eyeliner en wat mascara.

Conclusie

Ik ben sowieso fan van de I Heart Makeup chocolate palettes en ook dit golden bar palette heeft me niet teleurgesteld. Ik vind de kleuren die in het palette zitten enorm mooi. Hoewel dit niet een palette is wat ik er dagelijks bij zal pakken, vanwege de vele donkere kleuren, pak ik golden bar er maar al te graag bij wanneer ik een feestje heb of gewoon zin heb in wat donkerdere kleuren. Dit palette kocht ik bij Kruidvat in de stad in Amsterdam voor 7,99. Dat vind ik echt een prima prijsje voor zo’n mooi palette met 16 oogschaduws.

Wat vind jij van de chocolade palettes?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog