5x Nederlandstalige muziek die ik wél leuk vind

Nederlandstalige nummers die wel leuk zijn

Nederlandstalige muziek is niet echt mijn ding. Ik kan er enorm van genieten tijdens een feestje of carnaval, maar ik zal niet zo snel Nederlandstalige muziek opzetten als ik alleen ben. Ik hou daar gewoon niet zo van. Vaak vinden mijn vriend of broertje het daarom grappig om Nederlandstalige muziek aan te zetten. Toch zijn er wel een aantal nummers die ik wel uit mezelf opzet omdat ik ze echt leuk vind. Vandaag wil ik daarom vijf Nederlandstalige nummers met je delen die ik wel erg leuk vind. Benieuwd?

Sterrenstof – Jeugd van Tegenwoordig
Laten we beginnen met een echte klassieker. In mijn geval dan. Dit nummer kan ik helemaal meezingen en wanneer dit nummer tijdens een avondje uit uit de boksen komt, zingen mijn vriendinnen en ik luidkeels mee. Ja, dit is echt een nummer waar ik vrolijk van word.

Parijs – Kenny B
In het begin moest ik een beetje wennen aan dit lied, maar toen ik hem een paar keer gehoord had, was ik om. Wat een lekker nummer is dit. Heel relaxt en vrolijk! Ook dit nummer zet ik graag op om een lach op mijn gezicht te krijgen.

Sexy als ik dans – Nielson
Nielson vind ik ook erg leuk! Samen met mijn vriend ben ik een keer naar zijn concert geweest en wat zingt hij goed live! Zijn nummer sexy als ik dans vind ik erg fijn om op te zetten. Ook van deze clip word je toch spontaan vrolijk?

Let’s go – Ali B
Hoewel ik normaal gesproken niet vaak naar Ali B luister, vind ik dit nummer wel erg leuk. Dit nummer is nog vrij nieuw en heb ik nu al graag op staan. Vooral dat deuntje maakt het nummer erg leuk om naar te luisteren.

Slapeloze nachten – The Opposites

The Opposites hebben ook een speciaal plekje in mijn muziekliefde. Ik heb ze meerdere keren live gezien en als de kans zich voordoet, zou ik zo weer gaan. Veel van hun nummers vind ik leuk, dus het was lastig kiezen welke ik hier zou laten horen. Uiteindelijk ben ik voor slapeloze nachten gegaan, een van hun bekendere nummers die ik erg leuk vind.

Naar welke Nederlandstalige muziek luister jij graag?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog