Januari 2017 in een paar foto’s

Vandaag zitten we alweer op de helft van januari. 2017 begon voor mij erg leuk met nieuwjaar en de kerstvakantie, maar om heel eerlijk te zijn is januari voor mij niet de allerfijnste maand. De deadline van mijn scriptie komt namelijk steeds meer in zicht. Ik steek hier veel tijd in en maak mezelf er gewoon te druk over. Gelukkig is het eind in zicht en heb ik aan het einde van deze maand een weekje om uit te rusten voordat ik weer begin aan nieuwe vakken. Doordat ik zo druk was, heb ik helaas ook wat minder foto’s gemaakt dan normaal. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik heb ook zeker een paar leuke dingen gedaan die ik vastlegde op foto! Vandaag wil ik dus met een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn januari was. Benieuwd?

De allereerste foto van het nieuwe jaar: een vuurpijl die de lucht in ging. 2017 begon voor mij super gezellig en fijn. Ik was met mijn familie, vriend en buren. We hadden enorm gezellige avond en om 12 uur gingen we met z’n alle de straat op om vuurwerk te kijken en af te steken. Zelf steek ik geen vuurwerk af omdat ik dat een beetje eng vind, maar kijken vind ik altijd wel leuk. Helaas was het vrij mistig, waardoor het vuurwerk niet zo goed te zien was.

Begin januari stond onze kerstboom nog eventjes in de woonkamer. Ik vind het altijd jammer als hij weer weg gaat, want dat betekent dat de feestdagen toch echt voorbij zijn en ik vind het ook altijd zo’n gezellige sfeer geven met al die lampjes.

Voor ons waren de feestdagen na 1 januari nog niet helemaal voorbij, want mijn moeder is 2 januari jarig. Om dit te vieren, gingen we met het gezin naar de bioscoop en ’s avonds uit eten. Hier zie je mijn voorgerecht van die avond. Ik koos voor een heerlijke geitenkaas salade. Jummie!

De rest van mijn kerstvakantie besteedde ik aan mijn scriptie, maar 6 januari nam ik een dagje vrij. Een van mijn beste vriendinnen vierde toen namelijk haar 21e verjaardag. We gingen naar haar ouderlijk huis om te winterbarbecuen! Iets wat ik nog nooit gedaan had. Hoewel ik het in het begin een beetje koud had, viel het enorm mee nadat ik een tweede paar sokken had aangetrokken en wat dichter bij de heater ging staan. Als toetje kregen we, naast ijs, marshmallows die we bij het vuur konden klaarmaken. Bij de heater werkte, zoals je ziet, ook erg goed!

Na de kerstvakantie ging ik weer een paar daagjes naar mijn studentenkamer met m’n koffertje. Ik had een vergadering met mijn commissie, mijn laatste college van deze periode én mijn scriptiegesprekje waarin ik mijn laatste feedback kreeg. Ik heb zeker wat aan alle feedback die ik heb gekregen, maar het zal wel veel werk gaan zijn. Daarom zal ik de komende tijd nog erg druk zijn. Maar ik ga ervoor!

Hoe was jouw begin van januari?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog