Caseable – laptop hoezen + kortingscode

Caseable - laptop hoezen

Mijn laptop gebruik ik bijna iedere dag. Is het niet voor school, dan wel voor mijn blog. Echt, ik kan niet meer zonder dat ding. Daarom bescherm ik hem ook erg goed. Ik berg hem altijd netjes op als ik hem niet gebruik en ik gooi hem nooit zonder laptop hoes in mijn tas. Maar tja, hoewel ik mijn laptop goed wil beschermen, wil ik ook wel dat hij er een beetje leuk uitziet in zijn hoesje. Omdat ik zeker weet dat veel mijn lezeressen ook waarde hechten aan een mooie laptop hoes, zei ik dan ook geen nee toen ik een aanbod kreeg om leuke laptop hoezen te testen. Vandaag laat ik je daarom twee hoezen van het merk Caseable zien. Benieuwd?

Caseable is een webshop met hoesjes voor allerlei apparaten. Ze hebben hoesjes voor smartphones, tablets, E-readers en laptops. Caseable heeft zelf enorm veel designs waar je uit kunt kiezen, maar ze hebben ook een hele leuke optie om je eigen hoes te ontwerpen. Ik testte beide opties voor je uit!

Caseable heeft twee verschillende prijsklassen. Ze hebben voordelige laptop hoezen die 36,90 kosten en premium laptop hoezen die een wat betere kwaliteit hebben en 49,90 kosten. Zowel de designs van Caseable als een hoes die je zelf ontwerpt zijn in beide varianten verkrijgbaar.

Hierboven zie je een hoes met het design van Caseable. Er zijn zo veel leuke opties, dat ik het kiezen echt lastig vond. Uiteindelijk koos ik voor deze zwarte hoes met katjes erop. Hoe leuk!

Deze hoes is een voordelige laptop hoes. De hoes zelf is een beetje dun, maar wel erg stevig. Ook past hij goed om mijn laptop heen.

Voor mijn eigen hoes, moest ik ook lang nadenken. Ik wilde in eerste instantie een foto van mijn blog doen, maar vaak zijn mijn achtergronden wit. Hoe mooi ik dat ook vind, ik heb liever geen witte laptop hoes. Dan zit er sowieso de eerste dag al een vlek in. Wit en ik gaan niet zo goed samen. Daarom koos ik voor een foto die ik zomers in onze tuin had gemaakt. De foto is enorm mooi afgedrukt, helemaal niet korrelig of wazig. Dat vind ik echt een pluspunt!

Deze hoes is een premium laptop hoes. Misschien zie je het verschil al met de binnenkant van de andere hoes. Deze is wat dikker en steviger. Ook de rits is dikker. Hierdoor heb ik het idee dat deze hoes mijn laptop net wat beter beschermt.

Wanneer je zelf je premium hoes ontwerpt, heb je de keuze om een hengsel aan je hoes te laten zetten. Hierdoor kun je hem ook gemakkelijk meenemen wanneer je geen grote tas meeneemt. Handig!

Conclusie

Ik vind de laptop hoezen van Caseable erg leuk. De printjes die de webshop zelf heeft zijn super leuk en er is bizar veel keuze. Ook vind ik het heel tof dat je je eigen laptop hoes kunt maken en deze er goed uitziet. De hoes met katjes kost 36,90 (maar is dus ook in een premium variant verkrijgbaar) en een zelf ontworpen hoes kost 49,90 als je voor de premium variant gaat. Wanneer je kiest voor de voordelige variant kost het 36,90. Wil je hier een hengsel bij, dan betaal je 7,90 extra.

Ben jij nou net zo enthousiast als ik en ben je van plan een laptop hoes of een hoes voor een ander apparaat aan te schaffen bij Caseable, gebruik dan de kortingscode: TEDDY2017 voor 20% korting op je bestelling.

Zou jij graag je eigen laptop hoes ontwerpen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog