I Heart Makeup – naked chocolate

Sinds ik wat producten heb van het merk I heart makeup, vind ik het merk helemaal leuk. De producten zien er enorm leuk uit en werken fijn. Ook maakt het merk goede dupes van dure producten. Laatst keek ik de reclamefolders door en zag dat Kruidvat tijdelijk de chocolade palettes van dit merk zou verkopen voor een mooi prijsje. Ik zocht wat filialen af en vond in het vierde filiaal een schap wat nog bijna helemaal vol stond. Ik koos onder andere het naked chocolate palette uit en vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

Ik heb een enorm zwak voor palettes die er qua vormgeving leuk uitzien. Zo ook voor het naked chocolate palette. Het kartonnen doosje lijkt een witte chocoladereep en het palette zelf lijkt ook op een witte chocoladereep. Het palette lijkt op een chocoladereep die aan één kant aan het smelten is. Hoewel dit idee waarschijnlijk afgekeken is van Too Faced, vind ik het echt heel erg leuk gedaan. Ook heeft het palette een grote spiegel aan de binnenkant, iets wat ik altijd erg fijn vind.

Volgens I heart makeup gaat de liefde voor chocolade verder met het naked chocolate palette uit de chocolate bar palettes lijn. Naked chocolate bevat 16 oogschaduws perfect voor smokey eyes. Het palette bevat zowel glanzende als matte tinten en de verpakking heeft een 3D chocolade print met een grote spiegel en een applicator. Sounds good!

Hierboven kun je zien welke tinten er allemaal in het palette zitten. In totaal bevat het palette dus 16 verschillende tinten. Ik vind het enorm leuk dat I heart makeup alle oogschaduws in het palette een naam heeft gegeven. Hoewel het niets uitmaakt voor de kwaliteit van het product, vind ik het altijd een stuk leuker als de oogschaduws namen hebben. Zo voelen ze toch net wat specialer aan. Ook zien alle tinten er veelbelovend uit.

Hierboven zie je de swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zie je: smoothly, divine, mocha lover, dipped en choc-fest.

Hier zie je de swachtes van de middelste rij. Van links naar rechts zie je: adorable, buttons, frosted choc, delight, sweet shop en sugar.

Hier zie je de swatches van de onderste rij. Van links naar rechts zie je: double dip, tob-le-rone, wonka, milky en way.

Wat me opvalt is dat vrijwel alle tinten enorm goed gepigemnteerd zijn. Omdat ik al ervaring heb met dit merk, had ik het al wel verwacht. Maar toch verbaasde de kwaliteit me nog steeds een beetje. De glanzende tinten zijn wel wat duidelijker aanwezig, maar ook de matte tinten zijn fijn om mee te werken. Wel kunnen de oogschaduws wat poederig zijn, dus neem niet te veel in één keer op je kwast.

Ik kon echt niet wachten om het palette te gebruiken, maar ik moest er natuurlijk eerst foto’s van maken voor dit artikel. Na het maken van de foto’s heb ik dan ook gelijk een ooglook gemaakt met het palette. Ik koos voor een vrij neutrale look, die ik dagelijks zou kunnen dragen. In mijn crease draag ik wonka. Op mijn bewegend ooglid zie je milky en om de tinten mooi in elkaar over te laten lopen gebruikte ik tob-le-rone. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek gebruikte ik way en om de look af te maken voegde ik nog eyeliner en mascara toe.

Ik vind het naked chocolate palette van I heart makeup enorm leuk. Het palette ziet er gewoon onwijs mooi uit en de tinten in het palette zijn ook erg mooi. Je kunt zowel een zware als een lichtere look maken met dit palette en er zitten zowel matte als tinten met shimmer in. Ik kocht het palette bij Kruidvat voor 7,99. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding bij dit palette echt goed.

Vind jij dit palette er ook zo leuk uitzien?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog