Kiko – smart lipstick 902

Dat ik van lipstick houd, is denk ik geen verrassing meer. Ook is het je misschien opgevallen dat ik veel van de producten van Kiko erg fijn vind. De combinatie van die twee kan dan ook alleen maar veel goeds beloven. Dat was tenminste wat ik dacht toen ik voor het lipstick schap kleuren aan het swatchen was. De laatste keer dat ik de Kiko winkel in liep, verliet ik de winkel dan ook met (onder andere) een lipstick: de smart lipstick in de kleur 902. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De lipstick zit in een simpel, zwart, kartonnen doosje. Op het doosje staat met witte letters om welk product het gaat en bovenin is het logo van Kiko te zien. De lipstick zelf ziet er ook vrij simpel uit. De huls is bijna matzwart en het logo van Kiko staat onder aan de huls. Wel vind ik de verpakking er erg luxe uitzien voor Kiko.

Volgens Kiko is de smart lipstick een rijke en ook een voedende lipstick. De lipstick zou een volle en voedende textuur hebben die heel makkelijk aan te brengen is door de druppelvormige punt van de lipstick en de zachtheid van de lipstick. Hierdoor zit de lipstick comfortabel op je lippen en voelt ie heerlijk aan. De kleuren van de smart lipsticks zouden intens zijn en lang blijven zitten.

Een tijdje terug liet ik je al mijn eerste smart lipstick van Kiko zien: de kleur 914. 914 is een donkere, berry tint. Nu koos ik voor een hele andere kleur: nummer 902. Deze tint is licht en heeft een zalmroze kleur. Ook heeft deze lipstick een duidelijke, glanzende finish.

Hier zie je de tint op mijn pols. Zoals je kunt zien dekt ie niet helemaal, maar wel bijna. Dat vind ik wel mooi voor zo’n lichte kleur. Ook heeft hij duidelijk een glanzende finish.

Hierboven zie je de tint op mijn lippen. Zoals je kunt zien dekt hij hier ook prima, maar hij is niet zo dekkend als bijvoorbeeld matte lipsticks die ik heb. De glans is ook hier duidelijk te zien, maar dat vind ik juist wel mooi. Het zorgt voor een gezonde uitstraling. De kleur vind ik erg mooi. De lichte tint is perfect voor de zomer.

De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen. Doordat de finish glanzend is, glijdt de lipstick over mijn lippen en droogt deze niet uit. Wel blijft de lipstick daardoor niet de hele dag zitten. Na een maaltijd zul je hem even bij moeten werken, maar dat vind ik met zo’n lichte tint vaak geen probleem.

Ik vind de smart lipstick in de kleur 902 van Kiko erg leuk. De lipstick ziet er luxe uit. 902 is een mooie kleur voor de zomer en de lipstick zit fijn op mijn lippen. Ook is de lipstick helemaal niet duur. Een smart lipstick kost namelijk 3,90. Een prima prijsje!

Heb jij lipsticks van Kiko?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog