Opgemaakt april 2016

Ik had het idee dat ik de afgelopen maand vrijwel niets had opgemaakt. Hoewel ik aardig wat producten gebruikte, niets leek op te gaan. Misschien dat dat zo leek doordat ik er een weekje tussenuit ben geweest. Toen ik alles bij elkaar legde, had ik gelukkig nog wel wat producten om mijn opgemaakt artikel mee te vullen. Vandaag laat ik je deze producten zien. Benieuwd?

Als eerste heb ik twee producten van het merk Kneipp opgemaakt. Dit merk ken ik al enorm lang, maar het is niet zo dat ik regelmatig iets van dit merk koop. Gek eigenlijk, want de producten zijn erg fijn. Zo ook deze douche foam met de lekkere geur van vijgenmelk. De verpakking ziet er leuk uit met de paarse details en het product werkt fijn. De geur is erg lekker en de mousse is lekker zacht voor mijn huid.

Ook de sugar body scrub uit dezelfde vijgenmelk – arganolie lijn is erg fijn. De scrub heeft dezelfde lekkere geur als de mousse en heeft een grove korrel. Dat vind ik prettig werken, zo heb ik het idee dat de scrub ook daadwerkelijk wat doet voor mijn huid. Gelukkig laat de scrub een zacht, olie-achtig laagje achter, waardoor mijn huid niet droog maar zacht aanvoelt na het scrubben.

Afgelopen maand maakte ik ook mijn favoriete deodorant op: de cucumber & green tea sent go fresh deodorant van Dove. Deze deo ziet er vrij simpel uit, maar ruikt gewoon heel erg lekker. De geur is lekker fris, maar niet te sterk. Ik hou namelijk niet zo van overheersende deo’s. Ook doet ie prima zijn werk. Als ik deze deo gebruik, ruik ik de hele dag lekker fris.

De I  <3 extreme crazy volume mascara van Essence is ook opgegaan. Deze mascara gebruikte ik dagelijks en vond hem erg fijn. Wel gebruikte ik hem in combinatie met een mascara van Maybelline, dan vond ik het effect mooier. De crazy volume mascara vond ik in het begin niet zo fijn, omdat er vrij veel mascara op het borsteltje zat en er dan snel klontjes in mijn wimpers kwamen. Maar na een tijdje gebruiken zat er minder mascara op het borsteltje en werkte hij erg goed.

Last but not least maakte ik mijn favoriete dagcrème op. Hoewel je de verpakking misschien niet herkent, is dit dezelfde als die eerder in mijn opgemaakt posts voorbij kwam. De verpakking is alleen vernieuwd. Dit is de hydra végétal crème riche van Yves Rocher. De dagcrème werkt voor mijn huid gewoon erg goed. Hij voedt mijn huid, maar mijn huid wordt er niet vettig van.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog