Favorieten april 2016

Afgelopen maand heb ik voor mijn doen minder make-up gedragen in vergelijking tot hoeveel ik normaal draag. Tijdens mijn drukke periode met tentamens en deadlines had ik vrij weinig tijd om me op te maken en tijdens mijn studiereis droeg ik steeds vrij basic make-up omdat we al vroeg klaar moesten staan. Deze maand heb ik dus niet zo heel veel favorieten om je te laten zien, maar degene die ik je laat zien, vind ik wel echt erg fijn. Vandaag dus mijn favorieten van april. Benieuwd?

Als eerste twee verzorgingsproducten. Het eerste product is de raspberry & peppermint energizing body lotion van Yves Rocher. Deze mini had ik mee op reis en ik heb veel plezier van dit product gehad. De body lotion ruikt lekker, is vrij vloeibaar waardoor ie snel intrekt en hij zorgt ervoor dat mijn huid gevoed wordt. Hier kun je mijn volledige review lezen van dit fijne product.

Ook de Love Joy Care smoothing cuticle & nail care oil van Essence behoort tot mijn favorieten van de afgelopen maand. Dit product zorgde ervoor dat mijn nagelriemen verzorgd werden en er weer goed uitzagen. Hier kun je mijn review lezen van dit product.

De high pigment wet and dry eyeshadow in nummer 16 van Kiko kan ook echt niet ontbreken bij mijn favorieten. Deze oogschaduw gebruik ik als highlighter en hij is daarvoor echt prachtig. De kleur is mooi, het pigment is goed en de glans is ook erg mooi. Hier kun je de swatch zien van deze oogschaduw.

Omdat ik wil dat mijn make-up de hele dag goed op z’n plek blijft zitten, gebruik ik zowel een primer als een fixing spray. Op dit moment gebruik ik de pro-base fixing mist van MUA en deze werkt erg goed. Je moet hem wel echt van een afstandje sprayen, anders is je gezicht wel erg nat, maar hij zorgt er wel echt voor dat mijn make-up goed blijft zitten.

Last but not least behoort de smooth temptation lipstick in de kleur 02 van Kiko tot mijn favorieten. Deze lipstick ziet er niet alleen leuk uit, de kleur is ook erg mooi en hij zit fijn op mijn lippen. Hier kun je zien hoe deze lipstick er op mijn lippen uitziet.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog