April 2016 in een paar foto’s

April begon vol stress voor mij. Ik had een paar grote deadlines waar ik nog enorm veel voor moest doen. Gelukkig kon ik na de eerste week van april weer een beetje ademhalen. Halverwege april stond me iets heel leuks te wachten, waar ik al een tijdje naar uit keek: mijn studiereis. Ik ging samen met mijn studie naar Florence en Pisa in het mooie Italië. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn april was. Benieuwd?

Begin april was het gelijk lekker weer. Ik kon zonder jas naar buiten en dat is heel wat aangezien ik een enorme koukleum ben. Om maar gelijk van het lekkere zonnetje te genieten, ging ik barbecuen met mijn ouders in de tuin. Lekker én gezellig.

Helaas moest ik aan het begin van deze maand nog hard aan de bak. Ik had namelijk grote deadlines staan die enorm veel energie en tijd kostten. Gelukkig kwam mijn kat er weer bij liggen om me mentaal te steunen. Door te slapen, terwijl ik moet leren.

De kat van onze buren is echt een waaghals. Begin deze maand was ie uit het raam geklommen en stond hij op het dak te chillen. Gelukkig komen katten altijd op hun pootjes terecht.

Eens in de zoveel tijd ga ik langs de McDonalds. Hoewel ik er vrijwel nooit eet, vind ik het eens per half jaar/jaar gewoon lekker om te eten. Misschien herken je dat wel. Hier mijn overheerlijke burger met bacon. Mhh

Heel erg toevallig en niet echt gepland, at ik vrij snel daarna nog een burger. Dit keer samen met mijn vriendinnen bij Meneer Smakers. We hadden een lange dag gehad en besloten met z’n alle te gaan eten. Bij Meneer Smakers maken ze echt enorm lekkere hamburgers.

Ook at ik die week met vriendinnen bij een leuk tappas restaurant en dronken we sangria. Daarna hadden we een feestje van onze studie, dus dit was een geslaagde avond.

Omdat ik weer een beetje normaal moest eten na al die lekkere, maar vooral ongezonde dingen, maakte ik met een vriendin deze overheerlijke ovenschotel met spinazie, gerookte kip en pasta. De kaas bovenop is wat minder gezond, maar o zo lekker.

Alle food-foto’s komen achter elkaar deze maand, oeps. Halverwege deze maand ging ik met mijn vriend uit eten omdat ik een dag erna zou vertrekken op studiereis en hem dan een week niet zou zien.doen. We vonden het gezellig om van tevoren nog even wat leuks met elkaar te  Ik bestelde kip met zongedroogde tomaten.

Halverwege deze maand ging ik op studiereis. Hier zie je mijn super cliché vliegtuig foto, maar toch blijft het gewoon erg mooi. Ik ging naar Florence en Pisa, in het mooie Italië.

De eerste dag begon ik dan ook gelijk goed door een pizza te bestellen. Echt Italiaans. Ik bestelde een pizza met parmaham en rucola. Zo lekker!

Diezelfde avond hadden we een kroegentocht door Florence. We gingen langs verschillende kroegen en ik dronk verschillende cocktails. Dit was de eerste die ik die avond dronk. Hij leek een beetje op een soort slush puppy met bananensmaak.

De volgende dag bezochten we een bedrijf wat met onze studie te maken had. Het blijft immers een studiereis. Daarna liepen we naar het hoogste punt in Florence om van dit prachtige uitzicht te genieten.

Bij het hoogste punt van Florence stond een mooie kerk die we in gingen. Ik besloot hier een kaarsje aan te steken voor mijn dierbaren.

De derde dag bezochten we de kathedraal van Florence ofwel de duomo. We beklommen hem en genoten van het prachtige uitzicht. Daarna liepen we de kathedraal zelf nog in en keek ik nog eens goed naar het plafond. Zo bijzonder.

Die avond ging ik met mijn vriendinnen uit eten bij een schattig restaurantje met een binnentuin. Hier bestelde ik gnocchi en als toetje koos ik deze heerlijke cheesecake met chocoladesaus. Jum!

Ook bezochten we ’s middags een enorme markthal waar we deze versgemaakte ravioli met pesto bestelden. Het ziet er niet heel erg aantrekkelijk uit, maar het was zo lekker!

Ook heb ik die week enorm veel ijs gegeten. Vaak bestelde ik twee smaken en kreeg dan zo’n volle bak. Helemaal niet erg, want ik hou echt enorm van schepijs!

Ook bezochten we het Uffizi, een kunstmuseum midden in Florence. Hier hadden ze hele bijzondere werken hangen en ook werken van bekende schilders zoals Da Vinci en Botticelli. Enorm gaaf om dat in het echt te zien. Hierboven zie je een foto van het plafond, omdat ik die gewoon heel erg mooi vond.

Daarna ging ik met wat vriendinnen lekker op een terrasje zitten.

En ’s avonds at ik weer pasta in een schattig restaurantje en koos deze heerlijke chocoladetaart als toetje.

De een na laatste dag pakten we de bus om nog een dagje Pisa te kunnen bezoeken. We hebben een middagje rondgelopen in het centrum van Pisa en natuurlijk hebben we de toren van Pisa gezien.

Hier zie je Pisa by night. Mooi!

Na een leuke week waarin ik veel leuke en mooie dingen heb gezien, was ik weer thuis en zorgt mijn koningsdag outfit bij elkaar. Ik vond deze regenjas op zolder en besloot hem mee te nemen. Het weer zou immers slecht worden en ik vond de M&M op de achterkant erg grappig. Gelukkig heb ik de jas alleen ’s avonds nodig gehad omdat het toen erg afkoelde.

Op koningsdag ging ik met een vriendin naar Hardfest in Enschede. Zij was hier al vaker geweest, voor mij was het de eerste keer. Het was enorm leuk en ik heb hier zeker een geslaagde koningsdag gehad!

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog