Balea – rasiergel summer garden

Als ik in Duitsland ben, neem ik altijd even een kijkje bij het merk Balea. Dit merk is verkrijgbaar bij de DM en sinds ik er wat producten van geprobeerd heb, vind ik het een leuk merk. De verpakkingen zijn altijd lekker vrolijk, de geuren van de producten zijn erg lekker én ze hebben vaak een mooi en klein prijsje. Een tijd terug kocht ik de rasiergel in de summer garden variant van Balea. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De verpakking ziet er enorm leuk uit. De fles is lekker druk versierd met een tropische print. De kleuren zijn fel en de dop heeft een mooie, donkergroene kleur. Summer garden heeft net zoals de meeste scheerschuim verpakkingen die ik ken een spuitdop waar het schuim rustig uitkomt als je er op drukt.

Volgens Balea verwent dit scheerschuim de huid tijdens het scheren. Het schuim verzorgt de huid en laat een lekkere geur achter.

Het schuim werkt prettig tijdens het scheren. Ook heeft het dezelfde kleur als de dop, iets wat ik een leuk detail vind. Het schuim is niet te dik, maar ook zeker niet te dun. De textuur is precies goed en glijdt niet snel van je benen af. Ook ruikt hij erg lekker. De geur is zoet en fruitig. Volgens Balea ruikt ie naar mango, maar ik vind hem niet echt een typische mango geur hebben. Eerder een soort mango-ijsjes geur.

Na het scheren voelen mijn benen zacht aan. Scheren is toch wel een beetje heftig voor je huid, maar met dit scheerschuim voelt mijn huid niet trekkerig of vervelend aan. Ik heb het idee dat dit scheerschuim mijn huid zeker voedt tijdens het scheren.

Ik vind de rasiergel in de summer garden variant van Balea erg leuk. De verpakking is lekker vrolijk, het product ruikt lekker en werkt fijn. Het scheert prettig en laat mijn huid niet droog achter. Een fles scheerschuim van Balea kost 1,15 en er zit 150 ml in. Dat vind ik echt een leuke prijs voor zo’n leuk en vrolijk product. Balea is verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Helaas wordt het product (nog) niet verkocht in Nederland.

Gebruik jij wel eens scheerschuim?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog