5x tips voor koningsdag met een slecht weersvooruitzicht

Vorig jaar scheen de zon en was het tijdens koningsdag enorm lekker weer. Helaas ziet de weersverwachting er dit jaar iets minder rooskleurig uit. Het is koud, waarschijnlijk ook nat en als je pech hebt gaat het ook nog eens onweren. Ik hoorde iemand zelfs zeggen dat het kouder gaat worden dan tijdens afgelopen kerst. Heel fijn (not). Als je het gaat vieren, zul je dan ook rekening moeten houden met het weer. Vandaar dat ik je vandaar 5 last minute tips geef om koningsdag met een slecht weersvooruitzicht te vieren. Benieuwd?

1. Oranje accessoires
Als je de hele dag je jas aan moet houden, is de kans groot dat er niets meer te zien is van je oranje jurkje of koningsdag t-shirt. Zonde, maar dat is makkelijk op te lossen door oranje accessoires te dragen. Denk hierbij aan oranje handschoenen, een oranje sjaal of een leuk haaraccessoire zoals een knal oranje haarband of een leuk kroontje.

2. Oranje make-up
Als je nou niets oranjes hebt, kun je ook je make-up op koningsdag afstemmen. Draag oranje nagellak en een oranje lipstick of maak een mooie ooglook met de kleuren van de vlag. Niemand die dan nog doorheeft dat jij eigenlijk geen outfit had.

3. Oranje poncho
Als het regent, regen je al snel helemaal nat. Ik weet niet of dit bij iedereen zo is, maar zodra ik nat en koud ben, heb ik ook vrij weinig zin om nog door te feesten. Een poncho zou ik normaal niet zo snel dragen, maar als je een oranje hebt, past deze perfect bij het thema.

4. Oranje hesje
Als je nog een stap verder wil gaan dan de poncho, kun je ook zo’n knaloranje hesje dragen. Je kent ze vast wel, zo’n veiligheidsvest die mensen altijd dragen als ze langs de weg aan t werk zijn. Knaloranje én hij kan over je jas heen gedragen worden. Zo krijg je het helemaal niet koud en doe je mee met de oranjegekte.

5. Rood, wit, blauw
Lukt het nou niet om een oranje detail aan je outfit toe te voegen, dan kun je ook gaan voor rood, wit en blauw. Als je bijvoorbeeld een rode jas hebt, draag dan een witte broek met blauwe schoenen. Of Andersom. Zo ben je toch helemaal op en top gekleed tijdens koningsdag.

Neem jij maatregelen nu je weet dat het slecht weer gaat worden?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog