Karaja – crystal gloss & lip pencil

Karaja - crystal gloss & lip pencil review

Ik ben een groot lipstick fan. Lipgloss daarentegen, vind ik vaak niet zo fijn. Vaak dekt het niet mooi, plakt het en ik vind het vaak te glimmend. Maar een lipgloss met een lippotlood, daar had ik om heel eerlijk te zijn nog nooit over nagedacht. Toen ik een crystal gloss en creamy lip pencil van het merk Karaja kreeg, was ik dan ook erg nieuwsgierig naar het resultaat en de combinatie ervan. Misschien vind ik lipgloss dan wel ineens fijn! Vandaag wil ik daarom beide producten aan je laten zien. Benieuwd?

De crystal gloss zit in een zilveren, kartonnen doosje met zilveren letters en witte details. De lipgloss zelf ziet er qua vormgeving een beetje simpel uit. De tube is doorzichtig met zilveren details. Wat wel een voordeel is van de doorzichtige tube, is dat je gelijk ziet welke kleur de gloss heeft.

Volgens Karaja is deze lipgloss uiterst licht en vloeibaar en is hij gemakkelijk op te bouwen door het fijne kwastje. De lipgloss kan los gebruikt worden, maar ook over een ander lipproduct heen. Deze lipgloss zou je lippen een mooie glans geven en niet vettig aanvoelen.

Het lippotlood ziet eruit zoals ik gewend ben van lippotloden. Ik vind het fijn dat het potloodje de kleur heeft van het lippotlood, zo zie je gelijk om welke kleur het gaat. Wel vind ik het doorzichtige, plastic dopje niet zo bij het geheel passen.

Het potloodje zou volgens Karaja een crème textuur hebben en daardoor zacht van structuur zijn. Klinkt fijn!

Hierboven zie je de swatches van de twee producten. Links zie je een swatch van de lipgloss, rechts die van de lipliner. Zoals je ziet komt er van beide producten veel kleur af. De lipgloss vind ik er hier al vrij glanzend uitzien, het lippotlood daarentegen vind ik erg mooi. De lipgloss heb ik trouwens in kleur 70, de lipliner in 56-01.

Hierboven zie je hoe de lipgloss er op mijn lippen uit ziet. Hier dekt de lipgloss een stuk minder. Mijn natuurlijke lipkleur komt er duidelijk doorheen. Wel vind ik de subtiele glittertjes een mooi effect geven. Helaas is de lipgloss vrij plakkerig, iets wat ik zelf gewoon niet zo fijn vind. Nee, ik ben nog steeds niet zo’n fan van lipgloss.

Hierboven zie je hoe het lippotlood eruit ziet op mijn lippen. De dekking is erg goed en de kleur vind ik erg mooi. Bij het aanbrengen, verraste het potlood me. De textuur is erg zacht, waardoor hij heel makkelijk over mijn lippen heen glijdt en niet stroef aanbrengt. Hierdoor voelt het ook niet echt droog aan op mijn lippen. Dat vind ik echt een groot pluspunt. Ook is het potloodje mat, wat ik zelf erg mooi vind.

Conclusie

Hierboven zie je de combinatie van de twee producten. Eerst bracht ik het potloodje aan en vervolgens de gloss. Om heel eerlijk te zijn vind ik dit effect wel wat hebben. Ook heb ik niet extreem veel gloss aangebracht, waardoor ik geen last heb van dat plakkerige effect.

Ik ben erg tevreden over de crystal gloss en het creamy lip pencil van Karaja. Hoewel ik de gloss niet snel los zal dragen, vind ik de combinatie wel erg mooi. Karaja is een merk wat ik zelf nog niet kende, dus waar het verkrijgbaar is, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel hebben ze een eigen webshop waar alle producten te vinden zijn. De crystal gloss kost 15,80 en het lippotlood kost 8,55. Om heel eerlijk te zijn vind ik dat wel aan de dure kant voor beide producten.

Draag jij graag lipgloss?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog