5x mijn (Netflix) serie aanraders

netflix serie aanraders

I love Netflix. Sinds ik Netflix heb, kijk ik vrijwel geen gewone televisie meer. Ik zet gewoon een film of serie op wanneer ik dat wil. Ook kan ik op m’n eigen gemakje een serie kijken en hoef ik niet per se iedere week één aflevering te kijken. Heerlijk toch! Hoewel ik nog enorm veel series op mijn te-kijken-lijstje heb staan, heb ik ook een paar series die ik kijk of gekeken heb en heel goed vind. Die wil ik vandaag graag met je delen. Benieuwd?

New Girl
Wanneer ik een luchtige of korte aflevering wil kijken, ga ik meestal voor New Girl. De afleveringen van New Girl staan op zichzelf en duren vaak ongeveer 20 minuten, waardoor je niet extreem veel tijd kwijt bent per aflevering. New Girl gaat over Jess, die samen met drie mannen in een appartement woont en hier allerlei dingen mee mee maakt. New Girl is zo lekker vrolijk en leuk, dat ik er iedere keer een beetje vrolijk van word als ik het kijk.

Making a murderer
Een serie waarvan de afleveringen wat langer en zwaarder zijn, is making a murderer. Dit is echt zo’n serie waarvan je moet houden. Het gaat over de rechtszaak van Steven Avery. Hij zou een vrouw vermoord hebben, maar er is grote onduidelijkheid over of hij wel of niet schuldig is.

Narcos
Narcos is een serie die ik echt geweldig vind. Samen met mijn vriend heb ik de serie al helemaal afgekeken en kan niet wachten totdat seizoen 3 beschikbaar is. Narcos gaat over de drugskartels in Colombia en begint met het verhaal van Pablo Escobar.

Better call Saul
Wanneer je fan bent van breaking bad, raad ik je Better call Saul echt aan. Deze serie is een soort prequel op Breaking Bad. Ook wanneer je Breaking Bad nog niet gezien hebt, kun je deze serie makkelijk kijken, want hij staat wel op zichzelf. Better call Saul vertelt het verhaal van de advocaat van Breaking Bad. Hoe hij is geworden tot wat hij is.

Breakout Kings

Breakout Kings heb ik een tijd terug echt helemaal gekeken. De afleveringen hiervan staan net als die van New Girl op zichzelf, dus je hoeft niet per se iedere aflevering gezien te hebben om het verhaal te snappen. Wel is het natuurlijk leuker om ze in de juiste volgorde te kijken. Deze afleveringen duren iets langer dan die van New Girl, maar dat vind ik niet erg. Kort gezegd gaat deze serie over een groep gevangenen die helpen andere criminelen op te pakken.

Welke serie kijk jij graag?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog