Mijn beauty wishlist januari 2017

beauty wishlist

Vandaag is één van de laatste dagen dat ik aan mijn scriptie kan werken. De afgelopen maand heb ik bizar veel moeite en tijd gestoken in dat ding. Alles voor het goede doel, zullen we maar zeggen. Omdat ik stiekem toch best een beetje trots ben op de discipline die ik hiervoor heb gehad, vind ik dat ik mezelf wel mag belonen na zo’n lange tijd hard werken. Wanneer ik mijn scriptie haal, mag ik van mezelf een leuk cadeautje uitzoeken. En taart eten, ofcouse. Je bent een beautyliefhebber of je bent het niet, dus de kans is enorm groot dat ik een mooi make-up item voor mezelf koop. Omdat ik zo veel producten tegenkom en over zoveel producten lees, hou ik voor mezelf altijd een wishlist bij. Voor vandaag leek het me leuk om een deel van mijn beauty wishlist met je te delen. Benieuwd?

Viseart – eyeshadow palette 01 basic matte €73,95
Sinds ik dit palette een paar keer voorbij heb zien komen op verschillende blogs en op YouTube, staat deze op mijn wishlist. Ik vind het zo’n mooi palette, dat ik hem eigenlijk het liefst nu nog in huis haal. De prijs houd me alleen een beetje tegen…

Nars – Albatros €33,-
De kans is groot dat je dit product wel kent: de bekende highlighter van Nars. Toen ik een tijd terug wat bij Sephora.fr bestelde, bestelde een vriendin van mij Albatros. Tijdens een feestje mocht ik hem toen van haar op en wat is de glans mooi! Hoewel ik hem nog steeds vrij prijzig vind en heb dus niet al morgen in huis zal halen, staat hij wel op mijn wishlist.

I heart makeup  – I heart chocolate vice €9,99
Op dit moment heb ik maar liefst 3 van de chocolate palettes van I heart makeup in mijn bezit. Ik dacht dat ik het daarbij zou laten, totdat ik de vice variant zag. Dit palette heeft een zwarte verpakking en bevat enorm mooie oogschaduws. Die zou ik daarom graag aan mijn chocolate palette collectie toevoegen. Dat wordt dan de laatste, waarschijnlijk.

 

I heart makeup – light and glow €6,49
Dit schattige palette zie ik de laatste tijd op veel blogs voorbij komen. Dit duo bevat een blush en highlighter. De kleuren zien er mooi uit en veel reviews die ik lees zijn enthousiast. Ja, dit lijkt me een fijn product om aan mijn stash toe te voegen.

TheBalm – Meet Matt(e) Hughes lipstick €16,95
Matte lipsticks vind ik prachtig. De laatste tijd hoor ik veel goede verhalen over deze liquid lipstick van TheBalm. Hiervan zou ik dan ook graag een kleurtje aan mijn stash toevoegen.

Clinique – pop matte lip colour + primer €22,95

Laatst zag ik iemand met een prachtige lipstick van Clinique. Sindsdien ben ik enorm nieuwsgierig geworden naar de lipsticks uit de pop matte lip colour lijn. Welke kleur ik dan precies zou willen, weet ik nog niet zo goed. Dus als je een aanrader hebt, let me know!

Welke beautyproducten staan er op dit moment op jouw wishlist?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog