mac all that glitters

MAC oogschaduw swiss chocolate & all that glitters

Laatst schreef ik een artikel over het recycleprogramma Back 2 MAC. Tijdens mijn shoppingtrip naar Düsseldorf afgelopen zomer, nam ik mijn 12 lege MAC producten mee en leverde deze in bij een MAC counter. Daar mocht ik toen gratis 2 oogschaduws uitkiezen. Na even twijfelen koos ik voor de MAC oogschaduw Swiss Chocolate en All That Glitters. Vandaag wil ik deze twee tinten aan je laten zien. Benieuwd?

back 2 mac gratis oogschaduw

MAC All That Glitters & Swiss Chocolate

MAC oogschaduws zitten normaal gesproken in een kartonnen doosje, maar de verkoopster haalde All That Glitters en Swiss CHocolate eruit en gaf ze zonder doosje aan mij. Waarom ze dat deed, weet ik niet precies. Misschien omdat ik deze oogschaduws kreeg met het Back 2 MAC programma.

De oogschaduws van MAC zitten in een rond, plastic doosje met een doorzichtige deksel. Dat vind ik zelf enorm handig, want zo kun je precies zien welke kleur het is.

mac swiss chocolate

MAC Swiss Chocolate

Swiss chocolate is een compleet matte tint. Er is geen shimmer of glansje te bekennen. Swiss chocolate heeft, eigenlijk zegt de naam het al, een bruine chocoladetint. De kleur neigt iets meer naar roodbruin dan pure chocolade, maar dat vind ik juist heel mooi.

mac all that glitters review

MAC All That Glitters

All that glitters is een hele populaire tint van MAC. Als ik me niet vergis is het zelfs een van de meest verkochte tinten. All that glitters is in tegenstelling tot Swiss chocolate juist niet mat. De naam zegt het al, maar deze tint bevat juist veel glans. De kleur zelf is een beetje champagne-achtig.

swatch all that glitters swiss chocolate

Hierboven zie je de swatches van beide tinten. Links zie je MAC All that glitters en rechts Swiss chocolate. Ik ben blij verrast door beide tinten. All that glitters is enorm goed gepigmenteerd en laat een prachtige glans achter.

Ook Swiss chocolate is goed gepigmenteerd, terwijl het wel een matte tint is. Beide tinten zijn ook heel makkelijk om mee te werken en blenden makkelijk.

mac ooglook

De twee kleuren zijn erg goed te combineren voor een mooie, natuurlijke look. Dat is dan ook precies wat ik gedaan heb.

Over mijn bewegend ooglid bracht ik all that glitters aan en in mijn crease swiss chocolate. Om de look af te maken bracht ik nog wat eyeliner en mascara aan. Dit is echt zo’n everyday-look voor mij.

mac oogschaduw

Conclusie

Ik vind de oogschaduws van MAC erg mooi. Hoewel ik zelf vaker een palette gebruik, vind ik de combinatie van Swiss chocolate en All that glitters mooi genoeg een uitzondering te maken en er twee losse potjes bij te pakken. De tinten passen goed bij elkaar, maar zijn los van elkaar ook erg mooi. Ze zijn allebei goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken.

Normaal gesproken kost een losse oogschaduw van MAC 19,50 euro. Maar als je 6 lege producten hebt, kun je hem dus gratis uitkiezen in een van de deelnemende landen.

Heb jij een losse oogschaduw van MAC?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog