De leukste agenda’s voor het nieuwe schooljaar

de leukste school agenda's

Een nieuwe agenda uitzoeken, vond ik altijd een van de leukste dingen om te doen aan het begin van een nieuw schooljaar. Hoewel ik de afgelopen jaren studeerde, vond ik een schoolagenda nog altijd enorm handig. Zo’n weekoverzicht werkt voor mij gewoon lekker overzichtelijk. Ook dit jaar besloot ik een agenda te kopen. Toch is een fijne agenda uitzoeken nog niet zo makkelijk. Zo moet hij aan een aantal eisen voldoen en er tegelijkertijd ook gewoon leuk uitzien. Herken je dit en heb je nog geen agenda gekocht? Dat komt dan goed uit, want vandaag wil ik je de 6 leukste (school)agenda’s voor het aankomende schooljaar laten zien. Benieuwd?

1.  De Hobbit – week extra hard cover

Deze agenda met marmer print past perfect bij de marmer hype. Toch is hij niet zo standaard, omdat hij met roze marmer is. De agenda heeft een mooi formaat en heeft een handig elastiek waardoor je er dingen tussen kunt stoppen zonder dat ze eruit vallen. Het merk de Hobbit kende ik eerst nog niet, maar kwam ik tegen bij Ako.

2. De Hobbit – spiraal A6

Nog een agenda van dit merk, deze kleine met spiraal. Op de voorkant staat Shine Like a Star met een mintgroene achtergrond. Dat is dan ook de reden dat ik dit jaar voor deze agenda gevallen ben. Daarnaast vind ik de ringband en de vele insteek-hoesjes die erin zitten enorm handig. Ook het kleine formaat vind ik erg fijn.

3. Hema – agenda 2017/2018

Valt het je op dat ik iets met mintgroen heb? Deze basic agenda van Hema is ook erg leuk voor het aankomende jaar. Als je hem te saai vind, kun je hem altijd nog zelf leuker maken door er stickers of washi tape op te plakken en hem zo helemaal jouw agenda te maken.

4. Hema – schoolagenda 2017/2018

Hema agenda’s vind ik altijd erg fijn. Zo lijkt deze agenda me ook erg handig. Hij heeft een ringband en een soort tabblad die je kunt plaatsen bij de juiste week. De kat op de voorkant is te cute, maar als je hem zelf wilt pimpen, kan dat heel makkelijk door je eigen creatie in het voorste mapje te schuiven.

5. Fabienne Chapot – schoolagenda

Ook deze agenda is enorm leuk. Ik hou van lipstick, dus deze agenda van Fabienne Chapot past daar perfect bij. Hij is lekker girly en stijlvol en heeft een handig lintje wat je bij de juiste week kunt leggen.

6. Fashionista – agenda 2017/2018

Last but not least wil ik deze Fashionista agenda met je delen. Deze agenda past perfect bij de pins en patches hype die nu gaande is. Hij is lekker vrolijk en druk door alle kleine plaatjes én er staat een unicorn op. Dat zegt eigenlijk al genoeg toch?

Wat voor agenda gebruik jij graag?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog