max factor divine lashes mascara review

Max Factor Divine Lashes mascara

Lange, gitzwarte wimpers mét volume. Sounds like a fairy tale right? Er zijn bizar veel mascara’s op de markt, maar ik heb er nog steeds geen één gevonden die voldoet aan al mijn eisen. Oké, mijn eisenlijstje is niet de minste, maar toch. Ik blijf hopen op de perfecte en beste mascara, maar tot die tijd blijf ik trouw aan mijn favorieten en blijf ik nieuwe mascara’s proberen. Laatst maakte ik kennis met de nieuwste mascara van Max Factor, de Divine Lashes mascara. Ik testte hem voor je uit en vertel je vandaag wat ik ervan vind.

mascara review

Max Factor Divine Lashes mascara review

De verpakking is chique, maar wel vrij simpel. De zwarte huls met gouden details vind ik heel erg mascara-achtig en goed passen bij Max Factor.

Volgens Max Factor geeft deze mascara je oogverblindende lange en volumineuze wimpers die zacht aanvoelen. De mascara zou door de romige formule gemakkelijk gelijk te verdelen zijn over je wimpers zonder klontjes te veroorzaken. Ook zou de mascara veegvast zijn. Sounds good!

Max Factor Divine Lashes borsteltje

Het borsteltje heeft een soort zandloper-figuur. Boven en onder is het borsteltje dikker en in het midden wat dunner. Wat daar precies het voordeel van is, is me niet direct duidelijk. Wel weet ik dat ik dit soort volle borsteltjes vaak fijn vind werken.

Wel valt het me direct op dat het borsteltje vrij vol lijkt te zitten met mascara. Een te vol mascara borsteltje zorgt vaak voor klontjes, maar we gaan het testen.

Max Factor Divine Lashes before after resultaat

Op naar de before en after! Links zie je mijn wimpers met niets erop en rechts zie je mijn wimpers nadat ik de Divine Lashes mascara van Max Factor heb aangebracht.

Wat me direct opvalt is dat de mascara écht geen klontjes veroorzaakt. Je moet je best doen om dit klonterig aan te brengen, dus dat is top! De mascara maakt mijn wimpers mooi zwart en geeft ze wat meer lengte, maar toch ben ik niet helemaal omver geblazen door het effect. Ik vind het effect erg natuurlijk en mooi doordat mijn wimpers niet aan elkaar plakken, maar dat is het dan ook.

Max Factor Divine Lashes review

Conclusie

Ik heb de Divine Lashes mascara van Max Factor uitvoerig getest. Eerlijk? Deze mascara heeft mijn hartje niet veroverd. De voordelen van deze mascara? Hij maakt mijn wimpers mooi zwart, geeft ze wat meer lengte en klontert niet. Maar deze mascara geeft mij niet het wauw-effect. Daarvoor had hij meer lengte en meer volume moeten geven. De Divine Lashes mascara kost €19,99. Dat vind ik aan de prijzige kant voor deze mascara.

Wil jij weten hoe je jouw mascara het beste kunt aanbrengen voor het beste resultaat? Check dan deze blogpost met tips & tricks.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog