Naomi Campbell – Naomi

Afgelopen week werd ik 20. Ik vierde uitgebreid mijn verjaardag en ben toen enorm verwend door vrienden en familie. Naast leuke dingetjes voor mijn kamer, cadeaubonnen en mooie beauty items kreeg ik ook een parfum: Naomi van Naomi Campbell. Aangezien ik vrijwel iedere dag parfum draag, ben ik heel erg blij met dit cadeau. Afgelopen week heb ik deze geur dan ook met plezier gedragen en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Het parfum zit in een zilveren, kartonnen doosje. Het doosje is compleet bedekt met zilveren lovertjes en de naam van het parfum staat er in het rood op. De metallic rondjes en de kleurencombinatie doen me gelijk aan glamour en de showbusiness denken. De flacon zelf is gewoon doorzichtig en heeft dezelfde metallic, zilveren lovertjes op het glas. Het rode detail komt terug in het dopje en het parfum zelf is heel lichtroze.

Volgens Naomi Campbell is deze geur uitdagend en trots, net zoals Naomi Campbell zelf. De geur bevat framboos, citroenextracten, rozen en waterlelies. De basis bestaat uit vanille, koffie, karamel en sandelhout.

 

 

Toen ik deze geurnoten las, verbaasde dit me wel een beetje. Ik ben helemaal geen fan van koffie en sandelhout. Dit terwijl ik deze geur van Naomi Campbell wel erg lekker vind. De geur is zoet, maar daarnaast ook lekker fris. Ik denk dat dit echt zo’n geur is die veel mensen lekker vinden.

De geur blijft vrij lang hangen. Hij blijft niet 24 uur perfect aanwezig, maar een dagje school of werk overleeft ie makkelijk. De geur is niet overdreven aanwezig, maar hangt natuurlijk om je heen.

Naomi van Naomi Campbell is een lekkere geur. De geur ziet er niet alleen mooie en chique uit, maar ruikt ook nog erg lekker. Hij is fris, maar ook zoet en blijft vrij lang hangen. Dit is echt zo’n geur die bij veel mensen past. Ik heb even moeten zoeken naar de prijs voor deze geur, maar dit verschilt per winkel. Waarschijnlijk ligt de prijs voor 30 ml rond de 25 euro liggen.

Welke geur draag jij op dit moment graag?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog