Moody monday #3

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het dus alweer tijd voor deel 3 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

1. Ontbijtschaap met fruit en noten
Ik ontbijt vaak even snel met een broodje of een bruine boterham, echt iets speciaals maak ik er nooit echt van. Jammer, want soms zie ik de meest heerlijke ontbijtjes voorbij komen zoals deze. Ik eet de laatste tijd wel wat vaker yoghurt met een banaan erin, maar ik moet binnenkort ook echt eens zoiets proberen. Misschien ben ik daarna wel helemaal om.

2.Catrice lipstick fabulous fox-ia
Nu het herfst is, haal ik de donkerdere kleurtjes uit de kast en draag deze met plezier op mijn lippen. Ben jij ook fan van de wat donkerdere kleurtjes? Deze van Catrice vind ik er heel mooi uitzien, misschien vind jij hem ook wel wat!

3. Zo leer je beter netwerken
Netwerken is iets wat heel belangrijk is, maar ik echt nog een beetje moet leren. Ik kan het misschien wel, maar de eerste stap is altijd het lastigste. Als je je hier een beetje in herkent, kijk dan eens naar deze tips. Ik kende ze al wel, maar het is dan de kunst om ze ook daadwerkelijk toe te passen.

4. 15x best of Sephora holiday 2015
Last but not least dit geweldige artikel van Beautycloud. Dit artikel staat bomvol met de meest prachtige palettes. Dus als je net als ik een zwak hebt voor mooie palettes, check dan echt even dit artikel. Of niet, want de kans is groot dat je wishlist daarna overvol is…

Van welk artikel word jij blij?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog