Catrice – ultimate colour lipstick on the pink side of life

Laatst probeerde ik voor het eerst een ultimate colour lipstick van Catrice. Ik had al veel andere producten van dit leuke budgetmerk geprobeerd, maar de ultimate colour lipsticks belandden om de een of andere reden nooit in mijn winkelmandje. Jammer, want het zijn zulke leuke lipsticks! Vandaar dat ik er nog eentje aanschafte na mijn positieve ervaring. Vandaag wil ik je daarom de ultimate colour lipstick in de kleur on the pink side of life laten zien. Benieuwd?

De lipstick heeft een glimmende, zwarte huls. Op die huls staat in donkergrijze letters het logo van Catrice en aan de onderkant van de huls is de kleur aangegeven. De huls ziet er vrij simpel uit, maar dat is ook wel te verwachten van zo’n budgetmerk. Wat ik wel een leuk extraatje vind, is dat er Catrice in de lipstick zelf gedrukt staat. Hierdoor ziet de lipstick er net wat chiquer uit.

Volgens Catrice is de ultimate colour lipstick een hooggepigmenteerde lipstick die perfect dekt en een mooie glans afgeeft. De textuur zou daarnaast zacht, crèmig én langhoudend zijn. Kijk, dat klinkt goed!

Ik heb na even twijfelen voor het schap gekozen voor de kleur on the pink side of life. On the pink side of life is een lief, roze creamy kleurtje. Het is echt zo’n vrolijk kleurtje om iedere dag te dragen.

Hierboven zie je on the pink side of life op mijn arm. Zoals je kunt zien dekt ie erg goed en heeft ie een wat creamy finish. Ik vind de kleur hier al erg mooi.

Hier kun je on the pink side of life op mijn lippen zien. Ik vind het een hele mooie kleur en dit is echt zo’n kleurtje dat ik iedere dag zou kunnen dragen. De kleur dekt goed, is lekker romig en smeert daardoor heel makkelijk uit. Ook zit ie erg prettig en droogt hij mijn lippen niet uit.

De houdbaarheid van deze lipstick is prima. Hij blijft geen 24 uur zitten, maar wat uurtjes overleeft ie makkelijk. Wat drinken en een kleine snack overleeft ie ook, maar een complete, warme maaltijd zorgt ervoor dat ie wel aardig vervaagt. Daarna zul je hem dus weer bij moeten werken.

Ik ben heel erg blij met de ultimate colour lipstick in de kleur on the pink side of life. De kleur is mooi, dekt goed en zit fijn. Ook de houdbaarheid is prima en de prijs maakt alles nog net ietjes mooier. Deze lipstick kost namelijk maar 3,99.

Welke lipstickkleur draag jij het liefst?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog