Ciaté – shaken not stirred nail polish

Als ik kijk naar mijn nagellak collectie valt me op dat ik van blauw, rood en roze veel nagellakjes heb. Paars daarentegen, draag ik niet zo vaak en daar heb ik dan ook een stuk minder verschillende kleurtjes van. Toch kan paars erg mooi zijn en draag ik het eens in de zoveel tijd echt met plezier. Één van mijn favoriete paarse nagellakjes is shaken not stirred van Ciaté. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Alle nagellakjes van Ciaté zitten in eenzelfde flesje. Het flesje is vrij plat en breed en loopt een beetje krom. De dop is lang en dun en glimmend zwart. Ook heeft ieder flesje een schattig strikje. Ik vind de flesjes van Ciaté er door al deze kenmerken erg leuk uitzien.

Volgens Ciaté heeft deze nagellak een professionele formule die ervoor zorgt dat de lak heel goed dekt en er mooi uit ziet. Ook zijn er heel veel verschillende tinten verkrijgbaar waardoor er voor iedereen wat wils is.

Hierboven kun je shaken not stirred op mijn nagels zien. Ik vind het een hele gave kleur. Ook de glanzende finish vind ik mooi staan. Ik draag hier twee lagen en zoals je ziet, dekt hij daardoor volledig. De lak is vrij dun en waterig, dus één laag is echt niet voldoende. Doordat de lak vrij dun is, verdeelt hij makkelijk over je nagel en droogt ie redelijk snel. 

Shaken not stirred blijft bij mij 2 tot 3 dagen perfect zitten. Dat is voor mij prima, niet geweldig, maar wel echt prima.

Ik vind shaken not stirred van Ciaté erg leuk. De kleur is mooi en de lak werkt fijn. Hij verdeelt makkelijk over je nagels en droogt vrij snel. De nagellak blijft bij mij ongeveer 2 tot 3 dagen goed zitten, wat voor mijn doen prima is. De nagellakjes van Ciaté kosten 9,95 per stuk. Niet echt goedkoop, maar ook niet extreem duur.

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog