Opgemaakt augustus 2015

De afgelopen maand heb ik niet veel producten opgemaakt. Om de een of andere reden lukte het gewoon niet zo. Het gaat ook twee keer zo langzaam nu ik zowel producten in mijn studentenkamer als thuis heb staan. Zo heb ik op beide adresjes dezelfde shampoo en wat flessen douchegel staan. Niet voordelig voor mijn opgemaakt artikelen, maar wel lekker makkelijk als ik daar ben en niet iedere keer alles hoef mee te slepen. Het is dus wat minder dan normaal deze keer, maar toch wil ik je graag de producten laten zien die ik de afgelopen maand met plezier heb opgemaakt. Benieuwd?

Het eerste product dat deze maand op ging, was een fles go fresh deodorant van Dove. Dit is de cucumber & green tea scent en ik vind deze variant enorm lekker en vooral ook fris ruiken. Ik gebruikte deze deodorant dagelijks, dus ik had gelukkig al een back-up klaar staan toen deze op ging. Deze deo werkt goed voor mij, maar het is vooral de fijne geur waardoor ik hem graag gebruik. Een tijdje terug heb ik een review geschreven over deze deodorant die je hier kunt vinden.

Nagellak remover is zo’n product waar ik aardig lang mee kan doen. Je hebt per keer niet zo veel nodig en er zijn ook periodes waarin ik wat minder nagellak draag. Deze maand is mijn flesje met remover opgegaan. Het was de nagellak remover zonder aceton van Etos. Ik koop vrijwel altijd mijn nagellak removers zonder aceton omdat ik dit fijner vind werken en het idee heb dat dit minder schadelijk is voor mijn nagels. Deze van Etos werkte prima voor mij en was niet zo duur.

Qua make-up producten zijn er deze maand drie items die mijn collectie verlaten. Het eerste items is niet helemaal op. Hij is gewoon niet meer goed. De high definition mascara van NYC lag al een tijdje in mijn kast en toen ik hem laatst weer tegen kwam, besloot ik hem weg te doen. Mascara is namelijk niet eeuwig houdbaar en ik vond de mascara ook niet zo fijn. Nee, deze ga ik niet meer gebruiken.

De all about matt! fixing compact powder van Essence is daarentegen wel echt op. Tot op het laatste beetje heb ik deze compact powder met plezier gebruikt. Toen ie bijna op was, was ie in gebruik wat onhandig. Hij begon namelijk te brokkelen en er vielen stukjes uit. Nu is ie echt helemaal leeg en ik heb alweer een nieuwe in gebruik. Zowel thuis als op mijn studentenkamer ligt een doosje met deze transparante compact powder, want hij is gewoon heel erg fijn! Hier kun je mijn review lezen van dit product.

Ook dit 60 seconds nagellakje van Rimmel is eigenlijk niet op. Ook hiervoor geldt dat ie gewoon niet meer goed is. De lak is stroperig geworden en het duurt daardoor enorm lang voordat de lak eindelijk droog is. Hierdoor pak ik hem eigenlijk niet meer en als ik hem toch weer eens probeer, word ik hier niet vrolijk van. Daarom gaat ook dit lakje weg.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog