Balea – paradise island maske

Maskertjes vind ik heerlijk om te gebruiken, maar het is ook zo’n product wat ik vaak vergeet. Het zit namelijk niet in mijn vaste routine en ik moet echt tijd maken voor een maskertje. Gelukkig maak ik er graag tijd voor als ik weet dat er een leuk maskertje op me ligt te wachten. Laatst kocht ik in Duitsland namelijk het paradise island maske van Balea en ik kon niet wachten om deze te proberen. Ik heb hem een paar dagen geleden gebruikt en daarom wil ik hem vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

De verpakking van het maskertje past echt bij de naam. De kleurtjes en de afbeelding op het zakje doen me namelijk gelijk denken aan iets tropisch en aan een mooi eiland hier ver vandaan. Op de achterkant van het zakje vind je wat informatie over het masker en uitleg over hoe je het masker het beste kunt gebruiken. De meeste maskertjes die ik in Nederland koop, zijn voor één keer gebruik. Dit maskertje van Balea is opgedeeld in twee zakjes, waardoor er genoeg in zit om twee keer mee te doen. Dat vind ik erg leuk!

Volgens Balea is het paradise island masker echt een verwenmasker. Het zou voor ontspanning zorgen en de huid verzorgen na een drukke dag. Dit masker zou de huid hydrateren en beschermen tegen huidveroudering door de zon. Ook zou het masker een hele lekkere geur hebben. Klinkt allemaal erg goed!

Het masker moet je volgens Balea gelijkmatig over het gezicht verdelen, de huid rond de ogen en mond moet hierbij worden vrijgelaten. Het masker moet 10 tot 15 miuten intrekken en daarna zou je het masker het beste met een zacht doekje van de huid af kunnen vegen en niet afspoelen.

 

Toen ik het zakje open scheurde, kwam de geur van het masker me gelijk tegemoet. Het masker is lekker zoet, fruitig en ik rook gelijk een vleugje kokos. Erg lekker en echt een toepasselijke geur als je naar de naam kijkt. De textuur van het masker verbaasde me een beetje. Het is anders dan ik gewend ben. Hij is namelijk een beetje vloeibaar en doet me denken aan een stevige dagcrème of een conditioner. Het smeerde makkelijk uit, alleen het lukte me niet om het masker helemaal egaal op mijn gezicht te krijgen. Op de ene plek zat iets meer product dan op de andere.

Ik heb me netjes gehouden aan de voorschriften met dit masker. Het masker heeft 15 minuten op mijn gezicht gezeten en daarna heb ik het er met een tissue vanaf gehaald. Ik heb het even zo gelaten, maar uiteindelijk heb ik toch mijn gezicht even gewassen met water. Het masker liet namelijk een vettig laagje achter wat ik niet zo prettig vond. Na het masker gebruikt te hebben, zag mijn huid er prima uit. Mijn huid leek wat rustiger en roodheden waren minder opvallend. Dit masker had voor mijn huid dus echt een ontspannende werking.

Ik vind het paradise island masker van Balea leuk. Het is een fijn maskertje met een lekkere geur. Verwacht geen wonderen van dit masker, maar gebruik hem als je huid en jijzelf wat ontspanning kunnen gebruiken. Hier is ie namelijk perfect voor. Balea is een Duits merk, waardoor het helaas niet in Nederland verkocht wordt. Als je een keertje bij onze Duitse buren gaat shoppen, kijk dan zeker even tussen de maskertjes, want naast dat paradise island fijn werkte, was ie ook nog eens goedkoop. De precieze prijs weet ik helaas niet meer, maar ik denk dat ik rond de 0,80 cent betaalde voor dit pakje van twee maskers.

Gebruik jij vaak maskertjes of vergeet jij het ook vaak?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog