Rimmel – wonderfull wake me up mascara

Ik blijf vaak een beetje hangen bij dezelfde mascara, omdat ik bang ben een miskoop te doen. Bij budgetmascara’s vind ik dit niet zo erg, maar meer dan 10 euro uitgeven aan een mascara die ik toch niet zo fijn vind, vind ik toch zonde. Laatst liep ik Kruidvat binnen en zag toen dat alle Rimmel mascara’s op dat moment maar 5,99 waren. Dit was het ideale moment om eens een andere mascara uit te proberen zonder dat het me al te veel geld kostte. Ik keek even tussen de verschillende mascara’s en koos uiteindelijk de wonderfull wake me up mascara uit. Ik heb hem getest en wil je vandaag mijn mening geven. Benieuwd?

De wonderfull wake me up mascara zit in een plastic verpakking met een kartonnen achterkantje. Dit vind ik er om eerlijk te zijn een beetje saai uitzien. Het is goed dat ie afgesloten is, want zo weet ik zeker dat de mascara nog niet open is geweest, maar het had wel wat vrolijker gemogen. Het kartonnetje is wit met simpele zwarte letters en vrij veel informatie. Jammer, want de mascara zelf ziet er wel erg leuk uit. De huls is metallic groen en deze heeft oranje letters. De dop heeft een bijzondere vorm en hier staat het merk ook nog eens ingedrukt. De verpakking is dus vrij saai, terwijl de huls lekker speels is.

Volgens Rimmel heeft deze wake me up mascara een exclusieve formule met vitamines en komkommerextract waardoor je wimpers de hele dag prachtig zouden blijven zitten. Het borsteltje werkt precies en omhult ieder wimperhaartje. De mascara lift en verlengt je wimpers vanaf de wortel tot het topje zonder klontjes. Ook zou de mascara je wimpers volume geven en heeft ie de frisse geur van komkommer.

Na het lezen van al deze goede beloftes, was ik aardig nieuwsgierig geworden. Toen ik de dop van de huls afdraaide, viel de geur me gelijk op. Deze mascara ruikt inderdaad naar komkommer! Een beetje gek is het wel, maar ik vind het een stuk lekkerder dan de “normale” mascara geur.

Het borsteltje loopt in een soort golfje en is vrij dik. Ik vind dit vaak fijn werken, want zo gaat het hele borsteltje door mijn wimpers heen en plakken ze minder snel aan elkaar.

Hier kun je het effect van de wake me up mascara op mijn wimpers zien. Links zie je mijn wimpers zonder mascara en rechts mijn wimpers met een paar laagjes van de wake me up mascara. Zoals je kunt zien verlengt en lift deze mascara mijn wimpers mooi. Ze zijn goed zwart en er is geen klontje te bekennen. Ik vind het effect mooi en natuurlijk ogen, maar echt wauw vind ik het niet. Ik mis de volume die de mascara zou moeten geven.

Ik vind de wake me up mascara leuk. De lekkere komkommergeur is een leuk detail en de werking is prima. Deze mascara maakt mijn wimpers mooi zwart, lift ze en verlengt ze. Helaas mis ik toch nog volume, waardoor ik nu een extra volume mascara eroverheen aanbreng. Het effect is erg natuurlijk. Een soort “my lashes but better”, maar ik mis hierdoor het wauw effect. Normaal kost deze mascara 13,95 wat ik aardig aan de prijs vind voor deze mascara. Ik betaalde er tijdens een actie maar 5,99 voor.

Welke mascara werkt voor jou heel goed?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog