Yankee Candle – aloe water

Kaarsjes vind ik altijd enorm gezellig. Vooral ’s avonds doe ik ze graag aan om voor een wat huiselijker gevoel te zorgen. Naast gewone kaarsen ben ik echt fan van geurkaarsen. Vooral de kaarsen van Yankee Candle vind ik heel fijn sinds ik er een tijdje terug twee heb gekocht. Dit waren mijn eerste kaarsjes van dit merk en sindsdien ben ik om. Laatst was ik weer in Amsterdam en besloot er nog eentje uit te kiezen. Niet dat ik hem nodig had, maar een kaarsje aan te schaffen voor op mijn studentenkamer vond ik een goed excuus. Ik heb even in de winkel rondgelopen en allerlei verschillende geurtjes geroken. Uiteindelijk koos ik voor de frisse aloe water variant. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

De Yankee Candles zijn vooral zo leuk omdat ze in een schattig glazen potje zitten. Het is klein, het is schattig en de dop past er ook nog eens perfect bij. Het uiterlijk van de Yankee Candle is gewoon erg leuk en daarom zijn ze ook extra leuk om ergens neer te zetten. De aloe water variant is appeltjesgroen en ik vind dit wel erg leuk staan tussen allerlei andere kaarsjes of spulletjes.

Aloe water hoort bij de frisse geuren van Yankee Candle en toen ik hem rook snapte ik gelijk waarom. Hij doet me qua geur een beetje denken aan een mix van komkommer en dat aloë vera drinken. Hij is heel licht een beetje zoet, maar vooral lekker fris. Ik hou hier wel van. Als ik deze kaars even brandt, ruikt mijn kamer gelijk lekker fris. De Yankee Candles werken erg goed. Als ik de kaars een uurtje brandt, ruikt mijn kamer gelijk erg lekker. Het is niet zo dat je de geur pas ruikt na uren branden.

Ik heb al verschillende geurkaarsen gehad en niets werkt bij mij zo goed als de kaarsen van Yankee Candle. Ze ruiken gewoon erg lekker en de geur blijft ook echt hangen. Je hoeft de kaars echt niet de hele dag te branden voor een lekkere geur. Een uurtje is genoeg. Wel zijn deze schattige kaarsjes helaas een beetje aan de prijs. Voor zo’n potje betaal je 13,30. Ik doe er zelf aardig lang mee, maar echt goedkoop is het niet…

Brandt jij vaak geurkaarsen?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog