Opgemaakt augustus 2018

opgemaakte beautyproducten 2018

Als beautyliefhebber heb ik al flink wat producten getest. Ik krijg dingen opgestuurd om te reviewen, maar ook koop ik regelmatig zelf nieuwe producten omdat ik er gewoonweg nieuwsgierig naar ben en mijn mening erover met je wil delen. That’s the life of a beautyblogger. Oh en t blijft ook altijd een heel goed excuus om dingen te kopen. Zo ben ik dan ook wel weer. Doordat ik zo veel producten test, ben ik ook kieskeuriger geworden. Vind ik een product niks? Dan gaat hij weg. Dus wanneer ik een product opmaak, zegt dat wel wat. Dan moet het wel een fijn product zijn! Vandaag is het weer tijd voor mijn maandelijkse opgemaakt blogpost met producten die ik dus zo fijn vond, dat ze tot op de laatste druppel opgemaakt zijn. Benieuwd?

Het eerste product wat ik deze maand opmaakte was een fles micellair water van Garnier. Dit product komt echt regelmatig terug in mijn opgemaakt blogposts omdat ik het zo’n fijn product vind. Ik heb nog geen betere variant gevonden die ik fijner vind werken, dus voor nu begin ik weer aan een nieuwe fles!

Deze maand ging ook mijn scrub van Bioré op. Dit is de porieverkleinende scrub. Een hele fijne scrub die ik regelmatig onder de douche gebruikte voor mijn gezicht. Helaas is hij nu op, maar gelukkig had ik al een back up in de kast liggen die ik nu kan gebruiken.

Ook deze reisverpakking van Balea met make-up reinigingsdoekjes ging afgelopen maand op. In augustus ging ik wat weekendjes weg en daar is zo’n kleine verpakking perfect voor. Het is dan echt niet nodig om een heel pak mee te nemen. Zo’n kleintje neemt niet zo veel ruimte in. Dit product zou ik dan ook zeker opnieuw kopen.

Mijn deodorant van Dove raakte ook op. Hoewel ik het een hele tijd een fijne deo vond, merk ik dat ik hem nu een beetje zat ben. De geur is vrij neutraal, maar ik wil toch eens wat anders. De werking vind ik nog steeds prima, maar ik heb gewoon even wat afwisseling nodig. Mocht je dus nog een aanrader hebben, let me know!

Deze maand gingen er ook twee doucheproducten op. Als eerste de Balancing Foaming Shower Gel van Rituals. Je kent de Foaming Shower Gels van Rituals misschien wel. Ik vind ze in ieder geval heerlijk! Zo ook deze donkergroene variant die ik tot mijn verbazing nog nooit eerder had geprobeerd. Zeker een aanrader dus! Vervolgens maakte ik ook nog een mini op van de Fame It Happen Shower Mousse. Deze kleine verpakking was ideaal om mee te nemen tijdens mijn weekendjes weg én de geur was heerlijk.

Welke producten heb jij allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog