Opgemaakt december 2015

In december heb ik allerlei heerlijke bodylotions, fijne make-up producten en veel haarproducten gebruikt. Soms lijkt het wel alsof een product nooit opgaat, maar toch had ik deze maand weer aardig wat producten waarbij ik de bodem raakte. Vandaag heb ik, een dagje later dan normaal omdat het gisteren nieuwjaar was, mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand voor je. Benieuwd?

Als eerste maakte ik een fles van mijn shampoo op. Dit is de zomer blond variant van Andrélon. Ook maakte ik hier de bijbehorende conditioner van op. Dat is voor mijn doen wel bijzonder, want bij mij gaan die twee eigenlijk nooit tegelijk op. Vaak is mijn fles shampoo al leeg en heb ik nog 1/3 fles conditioner staan.  Hier kun je mijn review lezen van dit setje.

Ook maakte ik mijn geliefde get the volume mousse van Andrélon op. Deze mousse ruikt enorm lekker en zorgt ervoor dat mijn haar wat meer body krijgt. Ik gebruik deze mousse altijd voordat ik mijn haar ga föhnen. Ik heb daarom alweer een nieuwe in de badkamer staan. Hier kun je mijn review lezen over dit product.

Mascara vergeet ik altijd bij mijn opgemaakt artikels te doen, maar deze keer niet. Afgelopen maand maakte ik de I love extreme crazy volume mascara van Essence op. In het begin vond ik deze mascara niet zo fijn, omdat er steeds te veel mascara op het borsteltje zat en ik hierdoor klontjes kreeg. Gelukkig was dit probleem verholpen toen ik de mascara langer gebruikte en er dus minder mascara op het borsteltje bleef zitten. Toen begon ik hem wel erg fijn te vinden.

Ook maakte ik mijn favoriete concealer op. Dit is de studio finish concealer van MAC. Deze gebruik ik iedere dag om mijn oneffenheden en andere plekjes weg te werken zodat mijn huid egaler lijkt. Hier werkt ie namelijk perfect voor. Hier kun je mijn review lezen van dit product.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog