Moody monday #9

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Vooral nu, net na de vakantie. Ik geniet nog na van het weekend (en de vakantie) en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 9 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

1. Jouvence – Flormar lipsticks
Het eerste artikel wat ik met je wil delen is deze review van Amy van drie Flormar lipsticks. Als ik in Amsterdam ben, loop ik vaak even binnen bij Flormar, maar ik weet nooit zo goed welke producten ik moet kiezen. Vaak loop ik daarom weer met lege handen naar buiten. De lipsticks die Amy laat zien, vind ik erg gaaf, dus ik ga zeker even kijken naar de lipsticks de volgende keer.

2. Make me blush – 7 beauty hypes van 2015
2015 is nog maar net voorbij, maar wat is het leuk om erop terug te kijken. Het afgelopen jaar zijn er enorm veel beauty trends geweest en Daniëlle zet ze hier voor je op een rijtje. Sommige was ik alweer bijna vergeten, dus dit artikel had een hoog “ohja!” gehalte voor mij.

3. Younique – De allerleukste mobiele wallpapers voor het nieuwe jaar
Ik heb vaak dezelfde wallpaper op mijn telefoon, maar het is eigenlijk wel erg leuk om deze regelmatig aan te passen. In dit artikel laat Femke verschillende wallpapers zien die perfect bij deze tijd van het jaar passen. Ik vind ze stuk voor stuk enorm leuk en ik weet dan ook nog niet welke ik moet kiezen.

4. Lotte Loves Beauty – MAC huggable lips & MAC retro matte liquid lipcolour
Ik vind MAC geweldig en als er een nieuwe collectie uitkomt of MAC nieuwe producten aan het assortiment toevoegt, ben ik enorm nieuwsgierig. Ik was enorm benieuwd naar de retro matte liquid lipcolours en ik werd dan ook erg blij van Lotte’s review.

Heb jij een speciale wallpaper voor 2016 gekozen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog