Opgemaakt december 2016

Hoewel het alweer de derde dag van het nieuwe jaar is, wil ik vandaag even met je terugblikken naar 2016. Om precies te zijn naar december 2016. In december heb ik veel producten met plezier gebruikt. Daardoor maakte ik weer een aantal producten op. Vandaag wil ik je dan ook laten zien welke producten in opgemaakt heb in december. Producten die ik zo graag gebruikte, dat ik ze compleet tot op het laatste beetje heb opgemaakt. Benieuwd?

Het eerste product wat de afgelopen maand op ging was een fles zomer blond conditioner van Andrélon. Deze fles stond in mijn studentenkamer en gebruikte ik daar altijd voor het wassen van mijn haar. Een erg fijne, basic conditioner die lekker ruikt.

Ik maakte ook de get the volume föhnspray van Andrélon op. Deze spray gebruik ik altijd wanneer ik mijn haar föhn. Ik heb er enorm lang mee gedaan en ik ben alweer bezig met een nieuwe fles. Dit product is een volume spray en een heat protector in één. Handig!

Deze maand gingen er veel haarproducten op. Ook deze shampoo van L’oréal ging deze maand op. De conditioner hiervan maakte ik eerder al op. Nu was het ook de beurt aan de shampoo. Dit duo heb ik met veel plezier gebruikt!

Sinds mijn geliefde oogmake-up remover van Douglas veranderde en ik hem daarna helemaal niet meer fijn vond, ben ik overgestapt op de oogreinigingslotion van Garnier. Deze reiniger werkt voor mij heel fijn. Hij prikt niet én doet goed z’n werk.

Mijn make-up verwijder ik altijd met een ander Garnier product: het micellair water. Ook hiervan ging een fles op. Net zoals met de oogreinigingslotion ben ik alweer begonnen aan een nieuwe fles.

Nog een reinigingsproduct wat de afgelopen maand opging is dit pakje reinigingsdoekjes van Kruidvat. Deze gebruikte ik om make-up swatches te verwijderen. Helaas had ik het pakje open laten staan en was het laatste doekje helemaal droog geworden. Die kon ik dus weg doen.

Deze fles met tea tree water van Lush ging ook op. Dit spul vind ik zo fijn, dat ik alweer een back-up had liggen! Dit product gebruik ik altijd als laatste stap in mijn reiniging.

Last but not least maakte ik mijn Sì douchegel op. Deze douchegel had de heerlijke geur van de sì parfum. Ik gebruikte hem dan ook niet altijd tijdens het douchen, maar alleen als ik wist dat ik ook de parfum ging dragen en de geur subtiel om mee heen wilde ruiken.

Wat heb jij in december allemaal opgemaakt?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog