Lush – the experimenter bath bomb

Lush the experimenter bath bomb review

Als je mijn blog volgt, heb je het misschien al eerder gelezen: op dit moment ben ik druk bezig met mijn scriptie. Eind januari staat de deadline en de stress ervoor loopt langzaam op. Mijn kerstvakantie bestond (en bestaat) dan ook vooral uit werken aan mijn scriptie. Omdat ik af en toe ook mijn rust moet pakken, besloot ik laatst weer eens in bad te gaan. Een tijdje terug had ik the experimenter bath bomb van Lush gekocht. Deze kon ik nu goed gebruiken! Voordat ik in bad ging met deze kleurrijke bath bomb, maakte ik er uiteraard foto’s van. Vandaag wil ik je dan ook mijn mening geven over deze bath bomb. Benieuwd?

Lush the experimenter bath bomb

De bath bomb zat, zoals ik gewend ben van Lush, in een bruin, papieren zakje. Ik vind het enorm leuk dat Lush haar producten op deze manier inpakt. Hierdoor krijg ik het idee en gevoel dat het product ‘vers’ is én het is goed voor het milieu. The experimenter ziet er spectaculair uit. Deze zeshoek heeft aan de buitenkant vier verschillende kleuren: roze, blauw, wit en oranje. Bij de lijntjes is al duidelijk te zien dat deze bath bomb nog meer in huis heeft dan deze vier kleuren. Daar is namelijk een hint van paars te zien. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar wat er allemaal uit deze bath bomb tevoorschijn zou komen.

Volgens Lush hoef je voor spectaculaire beelden de deur niet meer uit en ook popcorn zou niet langer noodzakelijk zijn. Lush heeft namelijk the experimenter. Felle kleuren, knettersnoep en een spannende mix van geurnoten. Deze bath bomb brengt je een avontuur vol fair trade vanille absolue, tonka en vertivert. De bath bomb ruikt zoetig en warm door de vanille, maar heeft ook een kruidige tint.

Lush - the experimenter bath bomb resultaat

Ik liet het bad halfvol lopen en deed de bath bomb erin. Deze begon te bruisen en na korte tijd zag het bad er al prachtig uit. In het begin waren de verschillende kleuren duidelijk te zien en kreeg het bad ook een klein schuimlaagje. De verschillende kleuren en dit schuimlaagje verdwenen na een tijdje. Wat overbleef was een paars-blauw bad met minuscule glittertjes en een heerlijke, rustgevende geur.

Na het badderen was mijn huid niet echt droog. Omdat ik niet een extreem droge huid heb, zitten er voor mijn doen genoeg verzorgende bestanddelen in de bath bomb om geen droge huid te krijgen. Wat wel opvallend was, was dat er op mijn huid wat van de glittertjes waren achtergebleven. Iets waar ik normaal gesproken geen last van heb bij Lush producten. Dat was voor mij dan ook een klein minpuntje.

Conclusie

Ik vind the experimenter bath bomb van Lush enorm leuk. De bath bomb ziet er enorm speciaal uit en hij zorgt er ook voor dat je een mooi bad krijgt. De geur is lekker en werkt ontspannend. Ook voelt mijn huid na het badderen niet droog aan. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de glittertjes na het badderen op mijn huid waren achtergebleven. Maar misschien vind jij dat juist een pluspunt! The experimenter kost 5,95. Benieuwd naar meer van mijn ervaringen met Lush? Ik schreef al eerder over een van hun Bubble Bars.

Ga jij wel eens in bad om te ontspannen?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog