Lush – Karma bubble bar

In mijn tentamen periode ben ik altijd wat onrustiger. Ik maak me druk om kleine dingen en door het vele leren ben ik ook gewoon moe. Ik vind het dan ook heerlijk om rond mijn tentamens een avondje voor mezelf te nemen en in bad te gaan. Vaak zet ik een lekkere serie op en doe een heerlijke bath bomb of bubble bar van Lush in mijn badwater. Dat is ook precies wat ik afgelopen zondag deed. Even rust voordat mijn tentamens beginnen. Dit keer gebruikte ik de Karma bubble bar. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Volgens mij heeft de Karma bubble bar een make-over gehad. Eerst was het een plat, oranje rondje met een gele swirl erdoorheen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de make-over erg geslaagd vind. Het product ziet er nu veel specialer en luxer uit. Karma is een paarse pyramide. De top is glitterend goud en in het midden zit een oranje streep. De paarse pyramide is bedenkt met hele kleine glittertjes. Waarschijnlijk komt dat door de glitterende top. Ik vind hem er echt mooi uitzien.

Volgens Lush heeft Karma een exotische geur. De geur is een mix van zoete sinaasappel, patchoeli, lavandin en pijnboom. Karma verkruimel je onder de kraan voor een heerlijk bad vol schuim en een heerlijke geur.

Ik vind Karma erg lekker ruiken. Ik snap wel waarom Lush de geur exotisch noemt. Dat komt vooral door de sinaasappel die je erdoorheen ruikt. Ik ben normaal niet zo’n fan van citrusgeuren, maar deze combinatie van geuren vind ik erg lekker. Het is een hele rustgevende geur die wel aanwezig is, maar niet te.

Ik heb Karma, zoals Lush aangeeft, verkruimeld onder stromend water. Dit ging heel makkelijk, want Karma is vrij zacht en makkelijk te breken. Het water wordt donkerpaars en krijgt een mooie, heerlijk ruikende schuimlaag. Van de gouden glitters en de oranje rand is vrijwel niets meer terug te zien zodra je het badwater instapt. Maar dat is ook wel logisch. De donkere, paarse kleur valt namelijk meer op. Ik vind het bad er erg mooi en ook rustgevend uitzien.

Het bad is heel zacht voor je huid. De bubble bar maakt het water heel zacht en zorgt ervoor dat er een soort olie-achtig laagje op mijn huid komt te liggen. Ook al hou ik van lekker warm badderen, met deze bubble bar is mijn huid niet droog na het bad.

Ik vind de Karma bubble bar van Lush erg leuk. Ik vind dat hij er enorm mooi en speciaal uitziet. De geur is lekker en exotisch en hij zorgt ervoor dat je bad een mooie kleur en een dikke schuimlaag krijgt. Ook is deze bubble bar fijn voor je huid. Hij verzorgt deze tijdens het badderen en zorgt ervoor dat je het badwater uit kunt stappen zonder dat je een droge huid hebt. De Karma bubble bar kost 6,95. Dat is niet echt goedkoop voor een badproduct, maar ik heb het er voor over. Lush producten maken namelijk altijd een feestje van je bad.

Gebruik jij wel eens een bubble bar?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog