Maart 2016 in een paar foto’s

Afgelopen maand ben ik vooral bezig geweest voor mijn studie. In ging de laatste weken in van mijn vakken en had aardig wat stress. Deze week had ik dan ook drie grote tentamens en volgende week moeten er twee grote opdrachten af zijn. Het wordt bijna normaal, maar ik was weer lekker druk. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn maart was. Benieuwd?

Samen met een vriendin ging ik naar de bioscoop. Voor onze studie deden we onderzoek naar de laatste film van de Hunger Games. Omdat we deze beiden nog niet gezien hadden, besloten we hem in de bioscoop te kijken. We hadden enorm geluk, want hij draaide nog! De zaal was bijna leeg, maar het was heel erg gezellig.

Begin maart maakte ik dit lekkere gerecht. Super simpel en echt zo lekker. Het is broccoli met kip, paprika en prei. Ik deed er nog een lekker woksausje bij en wat rijst. Hm!!

Tijdens het winkelen kwam ik deze grappige popcorn tegen. Aangezien papa bijna jarig was en hij van pittige dingen houdt, besloot ik deze mee te nemen als cadeautje. Hij heeft hem nog niet geprobeerd, dus ik weet niet of ie lekker is!

In het weekend ging ik weer lekker naar huis en knuffelde ik met onze kat. Aangezien ik nogal druk was, werkte ik in de woonkamer nog wat met mijn laptop op schoot. Onze kat was het er niet helemaal mee eens, want hij probeerde stiekem tussen mij en mijn laptop te gaan liggen.

Ook keek ik deze maand de finale van wie is de mol 2016. Ik had aan de ene kant wel verwacht dat Klaas de mol zou zijn, maar ik zat toch op Annemieke. Achteraf is deze foto wel heel goed getimed.

Naast dat mijn vader jarig was, was ook nog een goede vriendin van me jarig. We vierden haar verjaardag bij haar thuis. We aten samen en ze maakte dit heerlijke toetje voor ons. Het is een soort monchou taartje die ze a la minute kon maken. heel erg lekker.

Halverwege deze maand werd ik verkouden en een beetje ziekjes. Ik baalde hier enorm van, want ik had veel te doen voor mijn studie. Ik nam daarom veel vitamine C, fruit en gezond eten. Een goede vriendin van me ging na een college mee naar huis om courgettesoep te maken. Gezond en enorm lekker. We deden er nog een beetje crème fraîche in om hem nog lekkerder te maken.

Het weekend daarna was het precies weer hetzelfde verhaal. Onze kat baalt er volgens mij enorm van dat ik een laptop heb…

Ik dronk lekker veel thee, omdat ik keelpijn had. Ik vind die nieuwe theezakjes van Lipton trouwens zo leuk, op ieder labeltje staat een vraag.

Het weekend had ik lekker uit kunnen zieken en ik was daarna gelukkig alweer opgeknapt. Daarom ging ik met vriendinnen uit eten. Heel spontaan, maar wel heel gezellig, want iedereen kon erbij zijn. Normaal is er altijd wel iemand die niet kan.

Halverwege deze maand nam ik ook weer eens tijd voor mezelf door lekker een serie te kijken. Een grote kop thee erbij, op mijn bankje en onder mijn dekentje. Heel erg fijn.

Van vriendinnen hoorde ik dat de Invito failliet was. Dat vind ik enorm jammer, maar de sale die Invito hield vond ik niet vervelend. Eerst verkochten ze schoenen met 50% korting en later zelfs mer 70% korting. Ik besloot dan ook even een kijkje te nemen. Het was enorm druk, maar ik heb wel twee paar schoenen kunnen scoren.

Ook maakte ik deze maand voor het eerst quesadillas. Ik hoorde er altijd al goede verhalen over en wilde het echt nog een keer proberen. Het lukte en het was enorm lekker! Ik had er maïs, paprika, gerookte kip, kaas en crème fraîche in gedaan.

Aan het einde van de maand besloot ik weer eens naar de kapper te gaan. Er ging een heel stuk af en dit is het resultaat. Mijn haar is nu weer mooi vol aan de onderkanten. I like it.

Door alle stress voor mijn tentamens, ging ik weer eens in bad met een heerlijke lush bubble bar. Dat moet ik echt vaker doen, want ik word er zo rustig van.

Zo eindige mijn maand: leren, leren, leren. De laatste week van maart had ik namelijk drie tentamens. Vandaag, donderdag, heb ik mijn laatste en daarna kan ik weer opgelucht ademhalen en even rust nemen voordat ik weer verder moet aan mijn opdrachten.

Wat heb jij deze maand gedaan?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog