favorieten maart 2016

De laatste week van maart was enorm druk voor mij. Ik had drie tentamens achter elkaar en verschillende deadlines. Helaas kon ik daardoor ook minder schrijven voor A Beauty Day. Het is daarom ook ietsjes later dan gepland, maar vandaag wil ik je alsnog graag mijn favorieten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Hoewel mijn naked 2 palette van Urban Decay altijd een favoriet zal blijven, heb ik hem deze maand meer gebruikt dan normaal. Iedere keer als ik hem gebruik kom ik er weer achter hoe fijn dit palette eigenlijk is.

Ook het blush artist shading palette van Catrice heb ik afgelopen maand veel gebruikt. Ik liet hem je een tijdje terug al zien en sindsdien vind ik hem fijn. De kleurtjes zijn leuk en er komt genoeg pigment vanaf.

Deze handcrème van Balea heb ik al een tijdje, maar afgelopen maand heb ik hem er echt veel bij gepakt. Door het veranderende weer waren mijn handen erg droog en hadden ze goede verzorging nodig. Deze handcrème werkt niet alleen heel fijn, hij ruikt ook nog eens enorm lekker. Hier kun je mijn volledige mening lezen.

Ook de van Flormar is heel fijn. Dit is mijn allereerste lipstick van Flormar. Ik koos voor de kleur 517. Het is een mooie roestbruine tint met een koele ondertoon. De lipstick brengt fijn aan en blijft goed zitten. Hier kun je mijn review lezen van deze fijne lipstick.

Last but not least ben ik enorm blij met de mascara wands van de winkel Flying Tiger. Deze handige borsteltjes gebruik ik om klontjes te verwijderen of aan elkaar geplakte wimpers weer los te krijgen. Ze zijn goedkoop en heel handig. Hier kun je mijn review lezen.

Eigenlijk hoort de Karma bubble bar van Lush ook tot mijn favorieten, maar aangezien ik daar vorige week mee in bad ben gegaan, kon ik deze niet meer op de foto zetten. Mijn review en foto’s van mijn bad kun je hier zien.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog