Opgemaakt maart 2016

In maart heb ik veel producten gebruikt, maar heb ik ook dagen zonder make-up rondgelopen omdat ik toch de hele dag moest studeren. Ik maakte daarom niet bijzonder veel producten op, maar toen ik alles bij elkaar zocht, bleek het toch aardig wat. Deze maand zijn er wel voornamelijk producten opgegaan die bij mij regelmatig op gaan. Vandaag wil ik je laten zien welke producten ik de afgelopen maand heb opgemaakt. Benieuwd?

Afgelopen maand ging er weer een fles van mijn Andrélon zomer blond shampoo op. Deze shampoo gebruik ik zowel thuis als in mijn studentenhuis. Ik vind het een basic, maar prima shampoo die mijn haar lekker schoon maakt en lekker laat ruiken.

Ook maakte ik een micellair water op van Garnier. Dit spul gebruik ik iedere avond om mijn make-up mee te verwijderen. Het werkt gemakkelijk en snel. Deze fles heeft toevallig een Duitse bedrukking omdat ik hem in Duitsland kocht. Daar is dit product namelijk goedkoper.

Ook maakte ik de gentle eye make-up remover van Douglas op. Deze gebruik ik om mijn oogmake-up te verwijderen. Ik baal eigenlijk wel dat deze fles nu op is, want Douglas heeft het product vernieuwd. Normaal zou dat niet vervelend zijn, maar de nieuwe variant prikt af en toe in mijn ogen, terwijl de oude versie dit niet deed. Jammer, misschien moet ik maar op zoek naar een andere remover…

Ook maakte ik afgelopen maand een pakte reinigingsdoekjes op. Dit zijn de reinigingsdoekjes van Balea. Ze werkten prima en waren lekker goedkoop. Ik gebruik dit soort doekjes nooit om mijn gezichtsmake-up te verwijderen. Ik gebruik ze vooral voor het verwijderen van swatches.

De Essence all about matt! fixing compact powder heb ik al eerder opgemaakt en afgelopen maand ging er weer eentje op. Dit product gebruik ik vrijwel iedere dag om mijn make-up af te poederen. Hij werkt fijn en is transparant, waardoor hij nooit te donker of te dekkend is aangebracht. Ik vind hem zo fijn, dat ik alweer een nieuwe in gebruik heb.

Ik maakte ook de waterproof liquid liner van Catrice op. Deze eyeliner gebruik ik op dit moment iedere dag. Hij werkt fijn en zet een mooie zwarte lijn. Hier kun je mijn review lezen en zien hoe de eyeliner er uitziet.

Last but not least maakte ik een klein flesje tea tree water op van Lush. Dit product gebruik ik als laatste stap bij mijn reiniging om er zeker van te zijn dat al mijn make-up van mijn gezicht af is. Hier werkt ie enorm fijn voor en hij zorgt er ook voor dat mijn huid rustig wordt. Ik vind het heel fijn spul en ik heb dan ook al een grotere fles gekocht om te gebruiken.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En heb jij nog een aanrader als het gaat om oogmake-up remover?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog