moody monday #15

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 15 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Light & Stripes – 35 tips voor een gezonde levensstijl
Dit artikel kan ik wel gebruiken. Ik probeer wel op te letten met wat ik eet, ik probeer regelmatig naar de sportschool te gaan, maar heel veel resultaat heeft het nog niet. Ik moet gewoon nog beter gaan opletten en deze tips zijn daar heel handig voor. Misschien heb jij er ook wat aan!

I AM A FASHIONEER – Essie retro revival
Essie vind ik echt een fijn merk als het gaat om nagellakjes. Toen ik laatst deze collectie tegenkwam, werd ik een beetje verliefd. Al die mooie pasteltinten zijn perfect voor de lente, maar ook de donkere blauw die de collectie bevat vind ik erg mooi. Echt een aanrader om deze even te bekijken.

By D – rara paaseitjes proeven
Vandaag is het tweede paasdag! Het kan dan ook niet anders dan dat ik een paas-achtig artikel met je deel. Ik zag gisteren bij By D dit leuke filmpje waarin ze gekke smaken paaseitjes proberen. Veel van de smaken kende ik nog niet, dus ik vond het enorm leuk om naar te kijken!

XwiesX – Jeffree Star Androgyny
Ik weet wie Jeffree Star is, maar dat hij ook een make-uplijn heeft, wist ik nog niet. Bij Wies zag ik deze liquid lipstick van hem en ik vind hem prachtig. De verpakking is leuk, de kleur is prachtig en de dekking is om over naar huis te schrijven. Deze belandt op mijn wishlist.

Wat vind jij van de Essie collectie?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog