Opgemaakt februari 2015

De laatste dag van februari eindigde met een heerlijk zonnetje aan de lucht, dus ik hoopte dat het begin van maart ook net zo zou zijn. Helaas zag ik alweer flink wat regen in de planning staan. Om Februari nog een beetje vrolijk af te sluiten heb ik vandaag een artikeltje voor je met producten die ik afgelopen maand opgemaakt heb. Kijk je mee?

Als eerste heb ik twee haarproducten opgemaakt. Links zie je de volume & care conditioner van Andrélon. Een prima conditioner, met een lekkere geur. Niet heel bijzonder, maar gewoon prima. Rechts zie je de Brilliant Bliss shampoo van Rituals. Deze ruikt onwijs lekker en zorgde er echt voor dat mijn haar een mooie glans kreeg en heerlijk rook. Deze zat in een cadeausetje waar ik eerder al over schreef.

Ik heb nog twee producten opgemaakt die ik onder de douche gebruikte. Ik wissel af en toe af met douchegels, dus ik heb er deze maand toevallig twee opgemaakt. Als eerste de heerlijke Patchouli Lavender Vanilla shower gel van Sabon. Hier heb ik heel zuinig mee gedaan, want wat was deze lekker (en duur). Ook heb ik een mini van de Yogi Flow foaming shower gel sensation opgemaakt. Ook een heel fijn product met een lekkere geur. Deze zat in hetzelfde setje als de shampoo.

Deze maand heb ik ook drie make-up producten opgemaakt. Nouja, eigenlijk twee, want de eerste is nog niet echt op. Het allround concealer palette van Catrice doe ik weg. De kleuren die ik gebruikte zijn zo goed als op en ik pakte hem gewoon niet meer. Ook is ie al vrij oud dus ik twijfelde of ie nog wel goed was. Ook maakte ik de false lash blending mascara van Eylure op. Een fijne mascara waar ik ook een review over heb geschreven. Als laatste maakte ik de mattifying oil control papers van Catrice op. Ik was er heel tevreden over en besloot gelijk een nieuw pakje te halen. Helaas heeft Catrice ze vernieuwd en vind ik ze niet meer zo fijn als eerst. Jammer!

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog