Ahava – hydration cream mask

Zondag is vaak een dag dat ik geen make-up draag en de hele dag doorbreng in mijn comfy trui. Ik maak opdrachten voor mijn studie, doe lekker rustig aan en doe af en toe ook een maskertje. Afgelopen zondag merkte ik dat mijn huid wel weer wat extra verzorging kon gebruiken. Ik koos daarom voor het hydration cream masker van Ahava. Kijk je mee of ie fijn is?

Ik heb een mini van dit maskertje, maar full-size ziet er eigenlijk hetzelfde uit. Ik vind hem er heel rustig uitzien. Er staat een klein beetje tekst op de voorkant, eigenlijk alleen het hoognodige, en de kleuren zijn niet heel erg fel. Dit vind ik wel passen bij het merk Ahava.

Volgens Ahava zorgt dit masker voor een intense hydratatie van je huid. De rijke crème zorgt ervoor dat je huid stralend, zacht en soepel wordt. Je huid voelt na gebruik zacht aan door de shea butter en de aloë vera die in dit masker verwerkt zijn.

Dit masker kun je op twee manieren gebruiken. je kunt het 3 tot 5 minuten laten zitten, of je kunt het juist de hele nacht laten zitten en het er ’s ochtends pas afwassen. Ikzelf gebruik het masker altijd op de eerste manier. Ik heb het idee dat als ik ermee ga slapen ik alles onder kan smeren en mijn kussen en haren vies worden. Nee, dat werkt denk ik niet zo goed voor mij. 5 minuten voor een maskertje vind ik wel vrij weinig, dus ik laat hem vaak ietsjes langer zitten.

Het masker is een beetje gek van kleur, hij is een beetje gelig/transparant. Ik breng vaak een vrij dikke laag aan en laat dit ongeveer 10 minuten zitten. Daarna was ik het eraf met lauw water. Na dit masker voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ook merk ik dat droge plekjes wat minder droog zijn.

Ik ben erg tevreden over het hydration cream masker van Ahava. Het is een maskertje wat je snel tussendoor kunt gebruiken en je huid lekker zacht maakt. Als je een enorm droge huid hebt, moet je niet verwachten dat dit helemaal weg is na het gebruik van dit masker, maar minder droog wordt je huid er zeker van. Ik denk dat je dit masker vaker moet gebruiken om alle droge plekjes helemaal weg te krijgen. Een full-size tube van dit masker bevat 100 ml en kost tussen de 27 en 30 euro. Aardig aan de dure kant, maar met zo’n tube kan je ook erg lang doen. In verhouding zal dit masker dan ook ongeveer net zo duur zijn als een los maskertje van een ander merk.

Welk masker gebruik jij als je gezicht wat hydratatie kan gebruiken?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog