Opgemaakt januari 2017

opgemaakte producten 2017

Vandaag is het 1 februari! Een nieuwe maand, met nieuwe kansen (om nieuwe beautyproducten te ontdekken). Afgelopen maand heb ik veel van mijn producten met plezier gebruikt. Hoewel ik dacht dat ik helemaal niet zo veel producten had opgemaakt, bleek dat wel het geval te zijn toen ik alles bij elkaar legde. Vandaag wil ik je daarom laten zien welke producten in opgemaakt heb in januari. Producten die ik zo graag gebruikte, dat ik ze compleet tot op het laatste beetje heb opgemaakt. Benieuwd?

Afgelopen maand maakte ik mijn all nighter makeup setting spray van Urban Decay op. Dit flesje is een travel-size, waardoor ik er niet super lang mee heb gedaan. Op dit moment is dit mijn favoriete setting spray en gebruik ik hem iedere dag. Ik heb dan ook al een nieuwe liggen die ik nu kan gebruiken.

Afgelopen maand maakte ik ook mijn foundation op. Ik gebruik altijd de studio sculpt foundation van MAC in de kleuren NC15 en NC20. Deze meng ik met elkaar, zodat ik de juiste kleur krijg. Nu is NC15 voor mij bijna de juiste kleur, maar in de zomer moet ik hem echt mengen met NC20 voor een natuurlijk resultaat.

Verzorgingsproducten

Ook maakte ik mijn deo van dit moment op. Ik gebruikte de afgelopen tijd de Dove invisible dry deodorant. Deze ruikt vrij neutraal en werkt goed. Fijn!

Mijn EOS handcrème ging eind januari op. Deze handcrème had ik al een tijd, maar toen hij bijna op was, ging ik hem steeds minder gebruiken. Ik wilde hem eigenlijk niet opmaken. Toch heb ik dat afgelopen maand gedaan.

Op dit moment heb ik een vrij droge huid. Dat komt voornamelijk door het weer en het feit dat ik mijn verwarming lekker hoog heb staan wanneer ik binnen zit. Om mijn huid goed te hydrateren, gebruikte ik de afgelopen tijd mijn Embryolisse crème. Doordat ik hem zo veel gebruikte, ging hij afgelopen maand op. Ik heb alweer een nieuwe tube in gebruik! Wel moet ik zeggen dat ik de verpakking niet zo fijn vind. Wanneer je hem buigt als hij vrijwel leeg is, komen er snel scheurtjes in de tube.

Last but not least maakte ik een kleine verpakking op van het tea tree water van Lush. Dit product gebruik ik dagelijks om mijn gezicht te reinigen. Erg fijn spul! Ook hiervan heb ik alweer een nieuwe fles staan om te gebruiken.

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog