Favorieten januari 2017

favorieten januari 2017

Vandaag is het alweer de laatste dag van januari. Januari is voorbij gevlogen en februari staat alweer voor de deur. Hoewel ik geen idee heb wat februari gaat brengen qua weer, zie ik wel langzaamaan dat de dagen weer langer worden. Het is niet al rond 5 uur pikdonker en dat vind ik fijn. Ik heb daardoor het gevoel dat ik wat meer dag heb. Afgelopen maand heb ik wat minder make-up gedragen dan normaal omdat ik veel thuis was, maar dat betekent niet dat ik geen fijne producten ontdekt heb. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet van de afgelopen maand is dit golden bar palette van I heart makeup. Dit palette, wat eruit ziet als een chocoladereep, ziet er niet alleen leuk uit, maar is van binnen ook erg mooi. De kleuren dekken goed en er zitten wat bijzondere tinten in. Als je benieuwd bent naar swatches, kun je die hier vinden.

De dusche & creme douchegels van Balea probeerde ik laatst voor het eerst en sindsdien ben ik fan. Dit zijn enorm fijne douchegels met heerlijke geuren voor een mooi prijsje. Helaas zijn ze alleen verkrijgbaar in Duitsland, dus als je een shoppingtripje naar Duitsland gepland hebt staan, raad ik je zeker aan hier eens naar te kijken.

Misschien is dit een beetje valsspelen omdat ik dit product vorige maand ook al liet zien, maar de all nighter makeup setting spray van Urban Decay is echt een grote favoriet geworden van mij. Afgelopen week bestelde ik een nieuwe, full-size, fles, omdat mijn mini vrijwel op was. Wanneer ik een product voor een tweede keer koop, moet hij wel fijn zijn!

Lipproducten

Ook zijn er twee lipproducten die ik de afgelopen maand met veel plezier heb gedragen. Als eerste is dat de matt matt matt lipstick van Essence in de kleur 01 natural kiss. Deze lipstick zit fijn op mijn lippen, heeft een mooie kleur en is budgetproof. Allemaal fijne dingetjes dus! Als je benieuwd bent naar hoe deze lipstick eruit ziet op mijn lippen, kun je dat hier zien.

Last but not least wil ik de matt lip fluid van Pupa met je delen. Deze vloeibare lipstick is enorm gepigmenteerd, zit fijn op mijn lippen en blijft goed zitten. Wel vind ik de kleur vrij heftig voor iedere dag, maar dat neemt niet weg dat het een heel mooi product is. Hier kun je mijn review en swatches vinden.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog