PUPA – matt lip fluid review

pupa matt lip fluid review

Ik ben een groot lipstick fan. Niet alleen vaste lipsticks vind ik fijn, maar ook liquid lipsticks draag ik graag. Wel moeten ze dan goed blijven zitten en prettig aanvoelen op mijn lippen. Ik vind het effect van zo’n vloeibare lipstick erg mooi en vaak werkt het ook lekker makkelijk. PUPA heeft ook een vloeibare lipstick in haar assortiment zitten, namelijk de matt lip fluid. Hij ziet er veelbelovend uit, maar of ie ook fijn is, wil ik vandaag met je delen. Benieuwd?

De matt lip fluid zit in een zilverkleurige huls. Voorop staat met zwarte, zwierige letters I’m met daaronder het PUPA logo en om welk product het gaat. Daaronder is de vorm van lippen te zien in de kleur van de matt lip fluid. Dat vind ik een erg leuk detail! Ook is dit handig, zodat je gelijk ziet welke kleur het is. De verpakking doet me een beetje denken aan die van een lipgloss, maar dat is logisch als je je bedenkt dat dit een vloeibaar product is.

Volgens PUPA heeft deze liquid lipstick een innovatieve formule die ervoor zorgt dat de intense kleur goed blijft zitten. De applicator zorgt ervoor dat het product gemakkelijk en precies aan te brengen is en de liquid lipstick droogt op met een matte, fluwelen finish. Er zitten 12 verschillende tinten in deze collectie, de kans is dus erg groot dat er iets voor je tussen zit. Ik heb zelf een felroze tint, 71.

Hierboven zie je hoe de tint eruit ziet op mijn pols. De kleur vind ik hier al erg gaaf. Zoals je kunt zien dekt de tint met één veeg al enorm goed. Hier is ook te zien dat het product vrij vloeibaar is.

PUPA  matt lip fluid swatch

Hier zie je hoe de matt lip fluid eruit ziet op mijn lippen. Ook hier dekt hij bijzonder goed met slechts één laagje. De kleur vind ik erg gaaf, maar ook wel erg opvallend. Dit is geen kleur die ik dagelijks draag, maar wel eentje die ik erbij zou pakken voor een speciale gelegenheid.

De lip fluid is erg vloeibaar en brengt daardoor gemakkelijk aan. Het product is makkelijk te verdelen, zonder dat je strepen krijgt. Na het aanbrengen, droogt de lipstick langzaam iets op, waardoor hij een matte finish krijgt. Hierdoor blijft hij ook goed zitten. Bij mij blijft hij ongeveer 4 uur perfect zitten. Wel slijt de lipstick mooi, omdat de kleur iets in je lippen trekt. Ook niet onbelangrijk, maar de lip fluid voelt prettig aan op mijn lippen. Waar sommige liquid lipsticks mijn lippen stroef en droog maken, doet deze dat niet. Het voelt gewoon alsof ik een lipstick draag. Fijn!

Conclusie

Ik vind de matt lip fluid van PUPA erg fijn werken. Hoewel ik de kleur vrij heftig vind voor overdag, vind ik hem wel erg gaaf voor in de zomer tijdens een feestje. De matt lip fluid brengt prettig aan en voelt fijn aan op mijn lippen, iets wat ik echt een groot pluspunt vind. Ook blijft hij prima zitten. Een matt lip fluid van PUPA kost €17,95. Dat is niet erg goedkoop, maar je krijgt er wel een fijn product voor terug!

Draag jij graag vloeibare lipsticks?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog