Balea – dusche & creme douchegel review

balea douchegel review

Tijdens mijn shopping trip in Duitsland kocht ik voor het eerst twee douchegels van Balea. Al lange tijd hoorde ik er enorm positieve verhalen over, maar om de een of andere reden ‘vergat’ ik ze altijd als ik weer in Duitsland was. Maar afgelopen keer niet! Tijdens mijn standaard bezoekje bij de DM liep ik even langs het schap met de douchegels van Balea, of dusche & creme zoals Balea ze noemt, en koos twee varianten uit. Vandaag wil ik ze allebei graag aan je laten zien. Benieuwd?

De douchegels zitten beide in een langwerpige, kleurrijke, plastic fles. Beide flessen hebben een andere kleur, die past bij hun geur. De ene fles heeft allemaal roze details, waar de andere voornamelijk groene details heeft. Ook de dop heeft dezelfde kleur. In het midden staat een afbeelding van de geur en het Balea logo. Daaronder staat met witte letters om welke variant het gaat.

De eerste variant die ik uitkoos is de granatapfel & pfirsichblüte variant, ofwel de granaatappel en perzikbloesem. Deze douchegel zou volgens Balea de huid verzorgen en verleiden met zijn fruitige bloemengeur. Tegelijkertijd heeft deze douchegel een vochtinbrengende formule en beschermt hij de huid tegen uitdrogen. Dit klinkt perfect voor tijdens deze koude wintermaandjes.

Deze douchegel ruikt, zoals ik verwacht had, heerlijk fruitig naar granaatappel en ook een beetje bloemig. De douchegel zelf is lichtroze, vrij dik en heeft een crèmige textuur. Hierdoor werkt hij erg prettig. Tijdens het douchen schuimt hij een beetje, maar niet te veel. De geur is duidelijk aanwezig en blijft ook na het douchen een beetje hangen. Na het douchen ruikt mijn badkamer dan ook helemaal lekker. Ook is mijn huid helemaal niet droog, dat vind ik echt fijn!

I love meloen. Toen ik deze zag staan, twijfelde ik dan ook geen moment en legde hem in mijn winkelmandje. Deze douchegel zou de huid verzorgen en voor ontspanning zorgen. De douchegel zou een vochtinbrengende formule hebben die de huid beschermt tegen uitdroging. Kijk, dat klinkt goed!

Deze douchegel ruikt, hoe kan het ook anders, heerlijk naar meloen. Watermeloen om precies te zijn. Als je fan bent van deze geur, raad ik je deze douchegel ook echt enorm aan. Hoewel ik had verwacht dat deze douchegel groen zou zijn, heeft deze echt een watermeloen kleur zoals op het plaatje te zien is. Ook deze douchegel heeft een crèmige textuur en werkt fijn. Ook deze douchegel schuimt een beetje en ruikt erg lekker tijdens het douchen. Net zoals bij de vorige variant, zorgt ook deze douchegel ervoor dat ik met een zacht, gevoed huidje de douche uitstap.

Conclusie

Ik ben enorm tevreden over de dusche & creme douchegels van Balea. Ze ruiken enorm lekker, werken fijn én zijn prettig voor mijn huid. In deze koude wintermaandjes drogen ze mijn huid niet uit, maar verzorgen deze juist. Ook zit er een mooi prijsje aan vast. Deze douchegels van 300 ml kosten namelijk slechts 0,55! Helaas zijn deze douchegels alleen verkrijgbaar in Duitsland. Tijdens mijn volgende shopping trip naar Duitsland zal ik daarom zeker nog wat flessen inslaan.

Heb jij deze douchegels al eens geprobeerd?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog