5x mijn favoriete producten tegen droge plekjes

favoriete producten tegen droge plekjes

Nu het weer zo schommelt en ik in huis graag de verwarming lekker hoog heb staan, merk ik dat enorm aan mijn huid. Mijn handen zijn droog en mijn benen kunnen ook wel een fijne, voedende bodylotion gebruiken. Ik heb al veel verschillende smeerseltjes geprobeerd, en doe dit nog steeds, maar ik heb zo mijn favorieten die ik erbij pak als mijn huid echt even een boost nodig heeft. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 favoriete producten tegen droge plekjes laten zien. Benieuwd?

Embryolisse – lait-crème concentré
Ik had al veel goede verhalen gehoord over deze crème voordat ik heb gebruikte. Om heel eerlijk te zijn dacht ik dat het product overhyped was. Nu ik het product zelf gebruik, merk ik pas hoe fijn hij is. Op dit moment is mijn huid erg droog en deze crème helpt me erbij om mijn huid weer minder droog te krijgen.

Bergman –  SOS balm
Dit is echt een wondermiddeltje. Als ik ergens een extreem droog plekje heb, op mijn gezicht, maar ook ergens anders op mijn lichaam, gebruik ik dit. Ik smeer dan ’s avonds een klein beetje van het product op mijn droge plekje en vaak is het de volgende ochtend al een stuk minder droog.

Clinique – moisture surge
Ik ben groot fan van deze crème van Clinique. In de wintermaanden gebruik ik deze crème voor mijn gezicht. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van en voelt gevoed aan. Als deze pot op is, ga ik dan ook zeker een nieuwe kopen!

Soap & Glory – the righteous butter
Een body lotion die ik er graag bij pak met het koude weer is deze van Soap & Glory. Deze body lotion ruikt enorm lekker en zorgt ervoor dat mijn huid weer heerlijk zacht en gevoed wordt. Ook is de textuur lekker dik, waardoor mijn huid echt even een boost krijgt, fijn! Droge plekjes zijn hiermee echt zo weg!

Carmex –  lip balm

Last but not least, is mijn Carmex lippenbalsem ook echt een product waar ik niet meer zonder kan. Veel lippenbalsems werken bij mij wel prima, maar als mijn lippen echt extreem droog en pijnlijk zijn, werkt Carmex het snelst en het beste. Ik heb een variant met kers, die ook nog eens erg lekker ruikt.

Welke producten gebruik jij om je huid gevoed te houden tijdens deze koude wintermaanden en droge plekjes tegen te gaan??

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog